OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


TISKOVNA KONFERENCIJA OGULINSKOG SDP-a, 15.11.2009.

 

Tri dogradonačelnika – previše za Ogulin

 

OGULIN, 13.studenog  – Predsjednik ogulinskog SDP-a Ivan Vuković sazvao je tiskovnu konferenciju na kojoj se očitovao oko skorih dopunskih izbora za zamjenika gradonačelnika.


JAVNA TRIBINA O ZAŠTITI BIORAZNOLIKOSTI SPILJSKE FAUNE OGULINSKOG KRAJA , 11.11.2009.


Svijet ispod svijeta –zaštitaogulinskog podzemlja

OGULIN<F0>  7.studenog – U organizaciji Hrvatskog katoličkog zbora „MI“, u Ogulinu je održana javna tribina Hrvatskog biospeleološkog društva iz Zagreba na temu zaštite bioraznikolosti špiljske faune ogulinskog područja.


IZBORNA SKUPŠTINA OGULINSKOG HSS-a, 11.11.2009.


Vladimir Kubelka i dalje predsjednik

OGULIN,  8.studenog  – Dogradonačelnik Ogulina Vladimir Kubelka bit će na čelu ogulinskih „seljaka“ još jedan mandat, odlučilo je to jednoglasno 40-ak članova Izborne skupštine Gradske organizacije HSS-a Ogulina. Za potpredsjednike su izabrani Nikola Ivanac i Franjo Vučić, za tajnika Ivan Luketić, a za blagajnicu Ankica Kučinić.

U OGULINU ODRŽANA ŽUPANIJSKA PROSLAVA ZAŠTITNIKA LOVACA, SVETOG HUBERTA, 04.11.2009.Velika proslava sv. Huberta

 

     OGULIN, 3.studenog -  U organizaciji Lovačkog saveza Karlovačke županije, u Ogulinu je održana proslava lovačkog zaštitnika, sv. Huberta, kojoj su nazočili i visoki gosti na čelu sa predsjednikom Lovačkog saveza Hrvatske Đurom Dečakom i tajnikom Ivicom Budor, župan Ivan Vučić sa oba zamjenika (Ivan Banjavčić i Josip Šafar), gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić sa zamjenicima, članovi skupštine Lovačkog saveza županije, predsjednici i predstavnici Lovačkih saveza susjednih županija i lovačkih društava, te brojni drugi gosti.


U OGULINU PREDSTAVLJENA TREĆA KNJIGA DON ANĐELKA KAĆUNKA „MOJI TOPNIČKI DNEVNICI“, 03.11.2009.

 

KAĆUNKOVI TOPNIČKI DNEVNICI

 

OGULIN, 31.listopada– Medijski jedan od najeksponiranijih hrvatskih svećenika, don Anđelko Kaćunko,  ovih dana izdao je i svoju treću knjigu, „Moji topnički dnevnici“, a za prvo predstavljanje izabrao je Ogulin, na poziv lokalnog Hrvatskog katoličkog zbora „MI“ .


DELEGACIJA KARLOVAČKE ŽUPANIJE NA STUDIJSKOM PUTOVANJU U POKRAJINU ABRUZZO, 03.11.2009.

 

I predstavnici Učeničkog doma Ogulin u Italiji

 

OGULIN, 29.listopada – Delegacija Karlovačke županije na čelu sa dožupanom Josipom Šafarom, u kojoj su bili i predstavnici županijskih ustanova koje su ostvarile najveće uštede energije u natjecanju energetske učinkovitosti u sklopu projekta „Sustavno gospodarenje energijom u Karlovačkoj županiji“ - SEM, boravila je na studijskom putovanju u talijansku pokrajinu Abruzzo.


U OGULINU ZAPOČELA IZGRADNJA POS-ove ZGRADE SA 18 STANOVA, 29.10.2009.

 

Za godinu dana-prvi POS-ovi stanovi useljivi!

 

OGULIN, 17.listopada – Od prve ideje 2000.godine, pa sve do današnjeg potpisivanja ugovora i postavljanja kamena temeljca, trebalo je punih devet godina za početak izgradnje stambeno poslovne zgrade iz Programa POS-a u Ogulinu.


NOVO PRIZNANJE OGULINSKOM HOTELU „FRANKOPAN“, 29.10.2009.

Ponovno među najboljim malim hotelima kontinentalne Hrvatske

 

OGULIN, 22..listopada – U sklopu projekta Hrvatske turističke zajednice „Volim Hrvatsku“, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija i ove godine su proveli tradicionalnu turističku akciju „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2009.“


PRIJEM GRADONAČELNIKA OGULINA ZA DOBROVOLJNE DAROVATELJE KRVI, 28.10.2009.

Među nagrađenima, i jedna žena!

 

OGULIN, 25.listopada – Povodom 25.listopada, Dana dobrovoljnih darovatelja krvi, gradonačelnik Ogulina organizirao je tradicionalni prijem i ručak za jubilarne darovatelje iz Ogulina i susjednih općina. Prigodnim riječima darovateljima krvi čestitali su gradonačelnik Nikola Magdić i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Ogulin Željko Lipošćak, naglasivši vrijednost njihove humanosti koja u mnogim slučajevima ne samo  da pomaže onima kojima je tekućina života neophodna, već i u spašavanju života.


U OGULINU „MUŠKI POSAO“ KONTROLORA PARKINGA RADE DVIJE MLADE ŽENE, 15.10.2009.

 

Upoznajte naše kontrolorice parkinga

 

OGULIN, 15.listopada – Prije pet godina, u programu velikog uređivanja centra grada Ogulina, puno je uloženo i na uređenje parkirališta, pa danas Ogulin u užem središtu ima nešto manje od 200 parkirališnih mjesta s naplatom, i još toliko i više bez naplate.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr