OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


NOVO VRIJEDNO PRIZNANJE OGULINSKOM HOTELU „FRANKOPAN“, 15.10.2009.

 

Među najboljim malim hotelima kontinentalne Hrvatske!

 

OGULIN, 14.listopada – Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija i ove godine su proveli tradicionalnu turističku akciju „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2009.“


JOŠ JEDNA KANDIDATKINJA ZA PREDSJEDNICU HRVATSKE U OGULINU, 15.10.2009.

Vesna Škare Ožbolt u Ogulinu

 

OGULIN, 14.listopada – Nakon Vesne Pusić i Ive Josipovića, u svega tjedan dana Ogulin je posjetila još jedna kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske, Vesna Škare Ožbolt. Ona je kratko vrijeme provela među mogućim biračima na gradskoj tržnici (koja je srijedom, zbog sajmenog dana, bila prepuna), razgovarala s njima i agitirala za svoju kampanju. Potom je u hotelu „Frankopan“ održala tiskovnu konferenciju.


U OGULINU OBILJEŽEN „DAN BIJELOG ŠTAPA“, 15.10.2009.

 

Odgođen štrajk glađu slijepih osoba

 

OGULIN, 14.listopada – udruga slijepih Ogulina i ove godine je obilježila „Dan bijelog štapa“ prigodnim okupljanjem članova u svojim prostorijama, a kao gosti bili su nazočni zamjenik gradonačelnika Ogulina Vladimir Kubelka i defektologinja Prve osnovne škole Ogulin Bernarda Veršec. Predsjednik udruge prof. Ivan Jurjević pozdravio je sve nazočne članove i goste, te naglasio kako se ova godina obilježava u znaku 200-te godišnjice rođenja tvorca pisma za slijepe, brajice, Louisa Brailla.


UBRZAVANJE RJEŠAVANJA VODNIH INVESTICIJA U GRADU OGULINU, 15.10.2009.

 

Novi državni poticaj izgradnji kanalizacije

 

OGULIN,  13.listopada – U utorak je u ogulinskoj Gradskoj vijećnici održan važan sastanak koji bi trebao ubrzati izgradnju najvećih investicija Ogulina. Uz gradonačelnika Nikolu Magdića i njegove suradnike, sastanku su nazočili državni tajnik za vodno gospodarstvo u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Zdravko Krmek, župan Ivan Vučić sa suradnicima i direktor gradskog poduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o., Zdravko Paušić, kao i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić sa suradnicima, koji je iskoristio nazočnost državnog tajnika za razgovor o daljnjoj izgradnji sustava odvodnje u Gradu Karlovcu.


NOVA FIRMA U PODUZETNIČKOJ ZONI OGULIN, 15.10.2009.

 

ADDA potpisala ugovor

 

OGULIN, 12.listopada – U ponedjeljak je u uredu gradonačelnika Ogulina Nikole Magdića potpisan novi ugovor za kupovinu zemljišta u Poduzetničkoj zoni Ogulin. Uz nazočnost direktora Poduzetničke zone Janka Lipošćaka i dogradonačelnika Vladimira Kubelke, ugovor o kupoprodaji nekretnine, odnosno zemljišta u zoni su potpisali gradonačelnik i vlasnik poduzeća ADDA d.o.o. Ogulin Josip Luketić.


U PLAŠKOM OBILJEŽENA 66.GODIŠNJICA 2.ZASJEDANJA ZAVNOH-a, 14.10.2009.

ZAVNOH udario temelje samostalnoj Hrvatskoj

 

Plaški, 11.listopada – U organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista Grada Ogulina i Vijeća srpske nacionalne manjine općine Plaški, u Plaškom je u nedjelju svečano obilježena i proslavljena 66.obljetnica Drugog zasjedanja ZAVNOH-a koje je održano 1943.godine u Plaškom, i svojim odlukama značajno doprinijelo samostalnosti današnje Republike Hrvatske koji daans čine temelj ustavno-pravnog poretka naše države.


PREDSJEDNIČKI KANDIDAT IVO JOSIPOVIĆ U POSJETI OGULINSKIM BIRAČIMA, 14.10.2009.

 

Kompjuteri na poklon djeci u Drežnici

 

OGULIN, 09.listopada – Predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović, u okviru predizborne kampanje posjetio je Ogulin i u atriju hotela Frankopan, imao je kraći susret s građanima.


VESNA PUSIĆ U PREDIZBORNOJ PREDSJEDNIČKOJ KAMPANJI POSJETILA I OGULIN, 04.10.2009.

 

U Ogulinu – premalo zainteresiranih za Vesnu Pusić

 

OGULIN, 03.listopada – Predsjednička kandidatkinja Vesna Pusić u sklopu svoje predizborne kampanje posjetila je u subotu Ogulin. Po programu, najprije je gostovala na lokalnom Radio Ogulinu, gdje je u polusatnom razgovoru prezentirala svoj program.


PROSLAVA 124. GODIŠNJICE OBRTNIČKE I TEHNIČKE ŠKOLE OGULIN, 04.10.2009.

 

Podijeljene jubilarne nagrade djelatnicima

 

OGULIN, 01.listopada – Obrtnička i tehnička škola Ogulin, jedna od najsuvremenije opremljenih u Karlovačkoj županiji, obilježila je skromnom proslavom svoj Dan škole, uz najavu da će prava proslava biti sljedeće godine, kada slave veliku obljetnicu dugu 125 godina. Daleke 1885.godine je po Naredbi „Kraljevske zemaljske vlade, odjela za bogoštovlje i nastavu“ u Ogulinu počela sa radom Drvorezbarska škola.


OGULINSKA GIMNAZIJA POSTALA NJEMAČKOM PARTNERSKOM ŠKOLOM, 30.09.2009.

 

Ogulinska gimnazija –njemačka partnerska škola

 

OGULIN, 30.rujna – Gimnazija Bernardina Frankopana u Ogulinu u utorak je postala dio inicijative njemačkih partnerskih škola u koju je u hrvatskoj uključeno više od 40 srednjih škola.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr