OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


SLUŽBENO PRIOPĆENJE IZVRŠNOG ODBORA DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ OGULIN, 11.03.2009.

 

Ogulinske mažoretkinje nastavljaju s radom!

 

OGULIN, 11.ožujka – Iz Društva „Naša djeca“ Ogulin primili smo službeno priopćenje povodom ostavke četiri trenerice  Ogulinskih mažoretkinja i njihovog voditelja. Sastanak Izvršnog odbora, na kojem je bilo nazočno čak 15 od 17 članova, trajao je više od dva sata, a na kraju je od većine članova podržan  rad predsjednice Ljiljane Kaurić. Društvo „Naša djeca“ Ogulin nastavlja raditi dalje po usvojenom godišnjem planu i programu rada. Evo i službenog priopćenja:


49. SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA OGULINA, 10.03.2009.

 

Za Poslovnu zonu Ogulin utrošeno 22,5 milijuna, a treba još 43 milijuna kuna

 

OGULIN, 05.ožujka – Pod predsjedanjem gradonačelnika Nikole Magdića, održana je 49.sjednica ogulinskog Gradskog poglavarstva, koja je započela sa dva izvješća.


UČENIKU S POSEBNIM POTREBAMA URUČENO SPECIJALNO PRENOSNO RAČUNALO, 02.03.2009.

Zahvala nastavniku Stevi Šlatu i drugim donatorima

U petak je u Prvoj osnovnoj školi održana mala svečanost na kojoj je učeniku 6c Tomislavu Kurelcu uručeno specijalno prijenosno računalo na Brailleovom pismu uz adekvatnu softversku podlogu. Inicijativa za nabavu računala krenula je od nastavnika TZK u školi Steve Šlata koji je uz pomoć svojih suigrača iz Kuglačkog kluba Poštar obavio zidarske radove na obnovi kuglane Kleka a novac dobiven od posla većim dijelom je namjenio nabavci računala.


U OGULINU OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN CIVILNE ZAŠTITE, 25.02.2009.

 

Spremni i za najveće katastrofe

 

OGULIN, 25.veljače – U Gradskoj vijećnici Ogulin, a kasnije i kod Vatrogasnog doma DVD-a Ogulin održano je u srijedu obilježavanje Međunarodnog dana Civilne zaštite.


IZBORNA SKUPŠTINA DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA RIBARIĆI, 23.02.2009.

 

INA poklonila vozilo DVD-u Ribarići!

 

OGULIN, 21.veljače – Uz nazočnost brojnog članstva, ali i gostiju, među kojima su bili saborski zastupnik Ivan Vučić, gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić i zamjenik Tone Radočaj, gosti iz drugih DVD-ova i drugi, Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribarići održalo je Izbornu skupštinu.


HOTEL FRANKOPAN PREZENTIRAO NOVI PROGRAM POVEZAN SA BRENDOM „OGULIN, ZAVIČAJ BAJKE“, 13.02.2009.

 

BAJKOVITA VEČER U HOTELU „FRANKOPAN“

 

OGULIN, 12.veljače – Ogulinski Hotel „Frankopan“ uključio je u svoju turnističku ponudu novi program, nazvan „Bajkovita večer“. Prezentacija ovog programa održana je u četvrtak navečer ogulinskim čelnicima, medijima i vodećim osobama ogulinskih ustanova i udruga, koji su na svojevsrtan način bili prvi, pokusni kunići. Sada slijedi prezentacija ovog programa turističkim agencijama, medijima i u konačnici gostima hotela „Frankopan“, s naglaskom na već izgrađeni brend „Ogulin zavičaj bajke“.


ZLATNI PIR MARIJE I RAJKA ŠIKMANA, 11.02.2009.

Obnovili zavjete u Modrušu

 

JOSIPDOL, 07.veljače – Daleke 1959. godine u crkvi Sv. Trojstva u Modrušu vjenčali su se Marija i Rajko Šikman. Od tada do ovog vikenda prošlo je punih 50 godina, a Marija i Rajko proveli su buran život, pun radosti, ali i teških trenutaka. U subotu, 07.veljače odlučili su obnoviti svoje bračne zavjete, na njihov zlatni pir došli su brojni prijatelji i rodbina, kao i članovi KUD-a „Gradina“ iz Modruša, čiji su i sami članovi, pa je njihovo drugo, zlatno vjenčanje održano na istom mjestu, u crkvi Sv. Trojstva u Modrušu, u narodnim nošnjama.


SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA OGULINA, 11.02.2009.

Kaznena djela u porastu 15 posto

 

OGULIN, 08.siječnja – Prva ovogodišnja sjednica ogulinskog Gradskog poglavsrtva započela je izvješćem o radu i temeljnim sigurnosnim pokazateljima na području Grada Ogulina za 2008.godinu, očemu je opširno govorio načelnik Policijske postaje Ogulin Marinko Herman (na slici). Općenito, broj kaznenih djela u  odnosu na prethodnu godinu, u 2008.godini porastao je za čak 15 posto, odnosno bilo ih je 277. Prometne nesreće su u blagom porastu, za 2 posto (264), no zato je bilo manje prometnih prekršaja za 16 posto (3216), a u porastu je i broj prekršaja javnog reda i mira, kojih je u 2008.godini zabilježeno 240, ili 9,6 posto više.


POPLAVA PONOVNO ZAPRIJETILA NA ŠIREM OGULINSKOM PODRUČJU, 08.12.2008.

Dobra počela opadati i povlačiti se u korito

 

OGULIN, 6.prosinca – Višednevne kiše ponovno su pobudile strah većeg dijela stanovništa na širem području Ogulina od poplave. Njihova bojazan ostvarila se već u noći sa petka na subotu, korito rijeke Dobre sve se više punilo i rastao vodostaj, da bi se u ranim jutarnjim satima voda izlila iz Dobrinog kanjona i poplavila državnu cestu D-42 iza Frankopanske kule. Zbog obilnih padalina Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Ogulina, na čelu sa gradonačelnikom Nikolom Magdićem bio je u stalnom kontaktu, a u subotu ujutro su se sastali i obišli poplavljena područja.


ODRŽANA JE 47. SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG POGLAVARSTVA, 08.12.2008.

 

PRIPREME PROGRAMA ZA 2009. GODINU

 

OGULIN, 5. Prosinca – Pod predsjedanjem gradonačelnika Nikole Magdića, održana je 47.sjednica Gradskog poglavarstva Ogulina, na kojoj su najvećim dijelom usvojene izmjene gotovo svih programa za ovu godinu, a prihvaćeni su i prijedlozi istih tih programa za iduću 2009. Godinu.  


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr