OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


DRUŠTVO „NAŠA DJECA“ OGULIN OBILJEŽILO DJEČJI TJEDAN, 14.10.2008.

 

Sve više aktivnosti „Naše djece“

 

OGULIN, 14.listopada – Društvo „Naša djeca“ Ogulin i ove godine je, pod motom „Ljubav djeci prije svega“, tijekom Dječjeg tjedna organiziralo brojne aktivnosti.


PRIJAM OGULINSKOG GRADONAČELNIKA ZA SENIORSKU EUROPSKU VICEPRVAKINJU U MAŽORET PLESU, 26.09.2008.

Čestitke i nagrada Ani Beganović

 

OGULIN, 24.rujna – Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić organizirao je prijam za Anu Beganović, koja je nedavno ostvarila svoj najveći uspjeh, osvojivši drugo mjesto i srebrnu medalju na Europskom prvenstvu održanom u Rumunjskoj u mažoret plesu. Ana je do sada već osvajila zlatne medalje na prvenstvima Hrvatske u mlađim kategorijama, prošle godine bila je srebrna juniorka Europe na prvenstvu u Crnoj Gori, a ove godine, iako ima samo 15 godina, natjecala se u kategoriji seniorki. Nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske, malo je nedostajalo da bude i najbolja u Europi među seniorkama u solo nastupu.


OGULINSKA MAŽORETKINJA ANA BEGANOVIĆ PONOVNO ODLIČNA NA EUROPSKOM PRVENSTVU, 18.09.2008.

Ana srebrna mažoretkinja Europe!

 

OGULIN, 16.rujna – Ana Beganović, 15-godišnja članica Ogulinskih mažoretkinja ponovno se okitila europskom medaljom, ovaj puta srebrnog sjaja. Ana je, kao seniorska prvakinja Hrvatske u solo mažoret plesu (ovog ljeta u Biogradu na moru), nastupila u nedjelju na Europskom prvenstvu u rumunjskom gradu Cluj Napoca, te u konkurenciji 16 seniorki osvojila odlično drugo mjesto.


IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE BRANITELJA I POŠTOVATELJA DOMOVINSKOG RATA HRVATSKIH AUTOCESTA, 14.07.2008.

 

Siniša Stura novi predsjednik

 

OGULIN, 11. srpnja – Ogulinska tehnička jedinica za održavanje Hrvatskih autocesta bila je domaćin Izborne skupštine udruge branitelja i poštovatelja Domovinskog rata na razini cijelih Hrvatskih autocesta, i to samo godinu dana nakon što je na istom mjesto ova udruga i osnovana.


OBILJEŽENA 17. OBLJETNICA OSNIVANJA PRVE VOJNE POSTROJNE OGULINSKOG KRAJA, BATALJUNA ZNG „KLEK“, 14.07.2008.

 

17. OBLJETNICA PRVOG BATALJUNA ZNG "KLEK"

 

OGULIN, 11. srpnja - Bataljun „Klek“ ZNG RH prva je vojna oružana postrojba Ogulinskog kraja, formirana 7. srpnja 1991. godine u Zagorju Ogulinskom, kada je nešto više od stotinjak dragovoljaca dobilo puške i odmah se uključilo u obranu najkritičnijeg dijela crte bojišnice. U spomen na taj, jedan od najznačajnijih događaja u Domovinskom ratu za ovaj kraj, svečano je obilježena 17. obljetnica osnutka postrojbe.


40 SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG POGLAVARSTVA, 27.06.2008.

 

JOŠ TRI POZITIVNA IZVJEŠĆA GRADSKIH USTANOVA

 

OGULIN, 27. lipnja – Četrdeseta sjednica Gradskog poglavarstva  Ogulina održana pod predsjedanjem gradonačelnika Nikole Magdića započela je sa tri posljednja izvješća o poslovanju tvrtki i ustanova u prošloj godini.


ZAVRŠEN TREĆI OGULINSKI FESTIVAL BAJKE, 23.06.2008.

Otvoren novi bike park u Ribarićima

OGULIN,22. lipnja – Nakon punih 10 dana u nedjelju je završio treći Ogulinski festival bajke, koji je svojim bogatim programom nadmašio sve dosadašnje. Pored brojnih predstava za djecu, igraonica, uličnih akrobata, ali i stručnih tribina, u subotu je bio posebno bogat dan.


GRADONAČELNIK OGULINA PRIMIO NAJBOLJE UČENIKE S DRŽAVNIH NATJECANJA, 19.06.2008.

 

Nagrade najboljim učenicima i mentorima

 

 

OGULIN, 17. lipnja – Po prvi puta, zbog sve većeg broja uspješnih rezultata na državnim natjecanjima, gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić organizirao je prijam za najbolje učenike i njihove mentore.


U ZAGORJU OGULINSKOM SVEĆANO OTVORENA PRVA ETNO-KUĆA OGULINSKOG KRAJA, 16.06.2008.

 

Povijest otrgnuta zaboravu

 

OGULIN, 16. lipnja – Kulturno umjetničko društvo „Sv. Juraj“ obnovljeno je u Zagorju Ogulinskom sredinom 1992. godine (inače datira još iz davne 1896. godine), a u ovih 16 godina bilježi brojne uspješne nastupe diljem Hrvatske. Osim izvorne sekcije, koja izvodi izvorne pjesme i plesove, te običaje ovog dijela Ogulinskog kraja, u društvu vrlo aktivno rade još folklorna i tamburaška sekcija, dječja sekcija, te sekcija rukotvorina.


U OGULINU OTKRIVEN SPOMENIK ŽRTVAMA KOMUNISTIČKOG REŽIMA, 16.06.2008.

POČAST ZA 500 STRADALNIKA KRIŽNOG PUTA U OGULINU

 

OGULIN, 14. lipnja – Tužno je bilo u tmurno i kišovito subotnje jutro na ogulinskom groblju Sv. Jakov. Tamo su se okupili članovi Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran kako bi nazočili otkrivanju spomenika žrtvama komunističkog režima stradalim u 2. svjetskom ratu, pobijenim za vrijeme Križnog puta sredinom 1945. godine, uglavnom iz Svete Nedelje i Samobora.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr