OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


U OGULINU SVEČANO OTVOREN 3. FESTIVAL BAJKE, 16.06.2008.

 

OGULIN - OPET SVJETSKI CENTAR BAJKE

 

 

OGULIN, 14. lipnja – Idućih 14 dana Ogulin će opet biti svjetski centar bajke, na kojem će biti živjeti bajkovit i vilinski svijet, kako je na početku otvaranja 3. Ogulinskog festivala bajke, u petak, 13. lipnja rekao voditelj Kristijan Ugrina –Kiki. Normalno, pred više stotina posjetitelja, među kojima je bilo najviše djece, Kikiju je u vođenju programa pomagao Bembo, a prva gošća koju je doveo na binu bila je upravo najpoznatija dječja spisateljica, rođena Ogulinka, Ivana Brlić-Mažuranić.


23. SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG VIJEĆA, 12.06.2008.

Sva gradska poduzeća i ustanove posluju pozitivno

 

OGULIN, 10. lipnja – 23. sjednica Gradskog vijeća Ogulina, održana pod predsjedanjem Jure Turkovića, započela je sa četiri izvješća o radu gradskih poduzeća i ustanova tijekom prošle godine: Pučkog otvoreg učilišta, Radio Ogulina, Vodovoda i kanalizacije i Stambeno komunalnog gospodarstva, koja su većinom glasova usvojena, jer su sva ta četiri subjekta poslovala pozitivno u prošloj godini.


ZAPOČELA JE 12. SMOTRA IZVORNOG FOLKLORA KARLOVAČKE ŽUPANIJE „IGRA KOLO“, 07.06.2008.

 

Ogulinci upoznali običaje Draganića

 

OGULIN, 8. lipnja – U petak navečer započela je trodnevna 12. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije „Igra kolo“, na kojoj će u subotu i nedjelju nastupiti 32 kulturno umjetnička društva sa preko 1000 folkloraša.


IZBORNA SKUPŠTINA OGULINSKE ORGANIZACIJE HRVATSKE STRANKE PRAVA, 07.06.2008.

Krunoslav Salopek novi predsjednik ogulinskog HSP-a

 

OGULIN, 7. lipnja – Ogulinska Hrvatska stranka prava od petka navečer nastavlja rad u gotovo potpuno promijenjenom sastavu, a rezultat je to razmimoilaženja dosadašnjeg vodstva sa županijskim i državnim. Izbornu skupštinu otvorio je povjerenik za Ogulin Krunoslav Salopek, a nastavio voditi predsjednik županijskog HSP-a Marinko Milčić, koji je već na početku pozdravio veliki broj novih mladih članova, među kojima je bilo i dosta ženskih.


OTVARANJEM NOVOG POGONA U OGULINU SEMMELROCK PROSLAVIO 50. ROĐENDAN, 05.06.2008.

 

Novi pogon Semmelrocka za vodeću poziciju u ovom dijelu Europe

 

 

OGULIN, 5. lipnja – Austrijska tvrtka Semmelrock prije četiri godine među prvima je otvorila svoj pogon u Poduzetničkoj zoni Ogulin, a u četvrtak svečanim otvaranjem novog pogona ujedno je proslavila i svoj 50. rođendan. Uoči proslave, tiskovnu konferenciju održali su čelnici tvrtke, predsjednik uprave Semmelrock grupe Robert F. Holzer, voditelj pogona u Ogulinu Ivan Kutchera i novi direktor prodaje za Hrvatsku Hrvoje Weiner.


OGULINCI NAPOKON UPOZNATI SA POČETKOM PLINOFIKACIJE, 05.06.2008.

 

Početkom studenog plin u centru Ogulina

 

OGULIN, 04. lipnja – Iako je Grad Ogulin potpisao ugovor sa koncesionarom za Karlovačku županiju, tvrtkom Montcogim –Plinara iz Svete Nedjelje još 2001. godine, radovi na plinofikaciji Ogulina još nisu počeli, pa su čelnici Grada, nakon što je magistralni plinovod već stigao do Ogulina, pozvali koncesionara da se očituje o poečtku radova.


OBRTNIČKA I TEHNIČKA ŠKOLA OGULIN SVEČANO JE PODIGLA ZELENU ZASTAVU, 04.06.2008.

ZELENA ZASTAVA OTŠ-u

 

OGULIN, 4. lipnja – U studenom prošle godine Obrtnička i tehnička škola Ogulin, uvažavajući činjenicu važnosti promicanja ekološke svijesti i vrijednosti zaštite okoliša, prijavila se za program Međunarodne eko-škole. Najvažnije odrednice eko-škole su: ukazati na ozbiljnost problema s otpadima i važnost pravilnog gospodarenja otpadom, usmjeravanje učenika na odvajanje i pravilno odlaganje otpada u svrhu recikliranja, uređenje školskog okoliša te prezentacija aktivnosti putem medija.


DVD RIBARIĆI PO DRUGI PUT ORGANIZIRALO NATJECANJE ZA NAJMLAĐE, 03.06.2008.

 

200 najmlađih vatrogasaca na okupu!

 

OGULIN, 01. lipnja – Najmlađe dobrovoljno vatrogasno društvo u Vatrogasnoj zajednici Grada Ogulina, Ribarići, i drugu godinu za redom okupilo je najmlađe vatrogasce, one od 6 do 12 godina, na 2. Kupu „Putevima ZNG-a“. Na ovom zanimljivom natjecanju pojavilo se čak 17 ekipa u obje konkurencije, odnosno gotovo 200 najmlađih, budućih vatrogasaca.


PRVA OSNOVNA ŠKOLA OGULIN PROSLAVILA SVOJ DAN BROJNIM MANIFESTACIJAMA, 03.06.2008.

 

„Ljubav i vjera čarobne su moći“

 

OGULIN, 29. svibnja – Ovogodišnja proslava Dana Prve osnovne škole pod motom „Ljubav i vjera čarobne su moći“ opet je započela „Slatkim krosom“, kojeg su na Gradskom stadionu trčali gotovo svi učenici i učenice, kako matične, tako i područnih škola: preko 400 učenika nagrađeno je na cilju čokoladom, a najbolji od njih dobili su medalje.


SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA OGULINA, 29.05.2008.

JOŠ 16 MILIJUNA KUNA U PRORAČUNU !

 

OGULIN, 29. svibnja – Proračun Grada Ogulina povećan je po prvim ovogodišnjim izmjenama za još 16 milijuna kuna, pa sada iznosi, umjesto planiranih 59 milijuna, gotovo 76 milijuna kuna.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr