OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


TISKOVNA KONFERENCIJA ZELENE LISTE KARLOVAČKE ŽUPANIJE U OGULINU, 20.05.2008.

 

Ugrožen vodotok Dobre u Puškarićima kod Ogulina

 

OGULIN, 20. svibnja – Na poziv stanovnika naselja Puškarići kod Ogulina, reagirali su predstavnici Zelene liste u Ogulinu i Karlovačkoj županiji. U ponedjeljak navečer sazvali su konferenciju za tisak i sa novinarima obišli ugroženo područje uz rijeku Dobru.


PRIJEM GRADONAČELNIKA OGULINA ZA ČLANOVE GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA, 19.05.2008.

 

Raduju rezultati mladeži Crvenog križa

 

OGULIN, 15. svibnja – Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić i ove godine je, u skolpu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, pripremio prijam za članove Gradskog društva Crvenog križa. U delegaciji su bile i obje ekipe, mladež ogulinske Gimnazije i pomladak Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, koje su nedavno osvojile prva mjesta na županijskom natjecanju i tako se plasirale na državno.


DOBRI LJUDI UVIJEK SU SPREMNI POMOĆI BOLESNOJ DJECI, 19.05.2008.

Predstava za malog Tomislava

 

OGULIN, 19. svibnja – Mali Tomislav Stipetić imao je lijepo, pravo djetinjstvo, sve do početka ove godine. Tada mu je dijagnosticiran dijabetes, koji je poremetio sve njegove dječje igre, veselje, školu, učenje... Ovisan je o inzulinu i njegovi roditelji, Branko i Renata moraju ga često voziti u Zagreb na liječenje, što baš i nije tako jeftino, bio je to veliki udar na osrednja primanja njegovih roditelja.


ZAPOČELO OBILJEŽAVANJE TJEDNA HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA, 12.05.2008.

 

Najmlađi oslikali i uljepšali glavnu ulicu

 

OGULIN, 12. svibnja – U sklopu obilježavanja Tjedna Hrvatskog Crvenog križa, Gradsko Društvo Crvenog križa Ogulin i ove godine je organiziralo oslikavanje kolnika glavne ulice u Ogulinu.

 


22. SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG VIJEĆA, 01.05.2008.

 

Kome smeta Teniska dvorana Ogulin?

 

OGULIN, 30. travnja – Iako je bilo puno važnijih tema i točaka dnevnog reda na 22. sjednici Gradskog vijeća Ogulina, održanoj pod predsjedanjem Jure Turkovića, najviše vremena potrošilo se na raspravu o novoj Teniskoj dvorani, bilo u Aktualnom satu, bilo po pokušaju Badminton kluba Ogulin da je išara iscrtavanjem čak 8 terena na ova dva teniska. No, krenimo redom:


RADIO OGULIN PROSLAVIO 43. ROĐENDAN, 28.04.2008.

Cjelodnevna proslava uz slušatelje i goste

 

OGULIN, 24. travnja – Iako je sa 43 godine rada jedan od najstarijih lokalnih radio postaja u Hrvatskoj, tek dolaskom nove direktorice Dubravke Vuković prošle godine počeo se obilježavati i slaviti rođendan Radio Ogulina. Tako je bilo i ovaj drugi put za redom, na svoj 43. rođendan od ranog jutra slušatelji su nazivali radio i čestitali, hvalili program i predlagali što učiniti za još bolji. Kroz program su se nizale stare popularne emisije i njihovi novinari, podsjećajući kako je to program izgledao kroz više od četiri desetljeća.


U ZAGORJU OGULINSKOM PROMOVIRAN NOVI BROJ GODIŠNJAKA „KOLIŠĆE“, 23.04.2008.

Kolišće – cjelovita kronika života jedne župe i mjesta

 

OGULIN, 23. travnja – Župa „Sv. Jurja“ iz Zagorja Ogulinskog nastavlja vrijednu kulturnu tradiciju dugu 9 godina izdavanjem godišnjaka u vrijeme blagdana sv. Jurja. U prostorijama KUD-a „Sv. Juraj“ održana je promocija novog, devetog broja „Kolišća“, kojeg su prezentirali župnik iz Zagorja Željko Blagus, glavna urednica Gordana Bertović i lektorica Ljerka Bjeljac. Na promociji novog broja „Kolišća“ bili su nazočni brojni gosti, među kojima predsjednik Gradskog vijeća Jure Turković, dogradonačelnik Tone Radočaj, donator prof. Ante Kujundžić, članovi uredničkog vijeća i suradnici, sponzori te predstavnici sportskih i kulturnih udruga Zagorja Ogulinskog i okolice.


PODUZETNIČKI DANI PRIVREDNE BANKE ZAGREB U OGULINU, 23.04.2008.

 

Nove pogodnosti za poduzetnike iz Privredne banke

 

OGULIN, 22. travnja - Privredna banka Zagreb predstavila je ogulinskim poduzetnicima paletu svojih proizvoda i usluga kao i niz pogodnosti usmjerenih na razvoj malog i srednjeg poduzetništva. Projekt nazvan Poduzetnički dani Privredne banke Zagreb koji je započeo još prošle godine odvija se na nacionalnoj razini, diljem Hrvatske po svim podružnicama Banke s ciljem razvijanja pogodnije poduzetničke klime u zemlji.


IZLOŽBA ASTROFOTOGRAFIJA U ORGANIZACIJI DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ OGULIN, 14.04.2008.

 

Pogled u nebo kroz foto-objektiv

 

OGULIN, 13. travnja – Društvo „Naša djeca“ Ogulin i Pučko otvoreno učilište po prvi puta je u Ogulinu organiziralo izložbu astrofotografija, u čemu je istaknutu ulogu imao i voditelj „Malih astronoma“ DND-a Rajko Sušanj.


HRVATSKI ČASNIČKI ZBOR GRADA OGULINA ODRŽAO PRVU IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU, 14.04.2008.

 

Dosta aktivnosti za prvu godinu

 

OGULIN, 12. travnja – Podružnica Hrvatskog časničkog zbora osnovana je u Ogulinu prošle godine početkom ožujka, a ovog vikenda održana je prva izvještajna skupština. Zbog ostavke predsjednika Krune Badanjka, izvješće o radu podnesao je dopredsjednik Igor Majetić.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr