OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


IZBORNA SKUPŠTINA KULTURNO UMJETNIČKOG DRUŠTVA „SV. JURAJ“ IZ ZAGORJA, 14.04.2008.

U srpnju napokon otvaranje etno-kuće!

 

OGULIN, 11. rujna – Drugo po veličini kulturno umjetničko društvo u Ogulinu, „Sv. Juraj“ iz Zagorja Ogulinskog, održalo je Izbornu skupštinu u svojim prostorijama uz nazočnost velikog broja članova, te gostiju među kojima su bili gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić i njegov zamjenik Tone Radočaj, veliki donator Ante Kujundžić, te predstavnici zagorskih udruga.


VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA OGULINA ODRŽALA REDOVNU IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU, 10.04.2008.

 

Preko 1200 osoba uključeno u vatrogastvo!

 

OGULIN, 10. travnja – Pod predsjedanjem Vladimira Radeja, održana je redovna izvještajna godišnja skupština Vatrogasne zajednice Grada Ogulina, kojoj je nazočilo 28 od 39 izabranih delegata, a pored njih kao gosti skupštini su nazočili predsjednik VZ Karlovačke županije Željko Misir, Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić i njegov zamjenik Tone Radočaj.


U OGULINU JE ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE MLADEŽI CRVENOG KRIŽA, 07.04.2008.

 

Ogulinske ekipe uvjerljivo najbolje

 

OGULIN, 6. travnja – Gradsko društvo Crvenog križa Ogulina bilo je organizator i domaćin natjecanja mladeži Crvenog križa Karlovačke županije, a natjecanje je održano u novoj teniskoj dvorani.


NOVO ULAGANJE GRADA OGULINA U VATROGASTVO, 28.03.2008.

Navalno vozilo za vatrogasce Jasenka

 

OGULIN, 27. ožujka – Nakon što je posljednjih godina Grad Ogulin iz proračunskih sredstava obogatio vozni park dobrovoljnih vatrogasnih društava na svom području, na red je došao i DVD Jasenak, koji pokriva četvrtu zovu, od Kleka pa sve do naselja Drežnica.


UDRUGA SLIJEPIH OGULINA ODRŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU, 26.03.2008.

Uspješna godina Udruge slijepih

 

OGULIN, 26. ožujka – Uz nazočnost članova i gostiju iz Udruge slijepih Primorsko-goranske županije, pod predsjedanjem prof. Ivana Jurjevića održana je redovna godišnja skupština Udruge slijepih Ogulina.


35. SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG POGLAVARSTVA, 26.03.2008.

 

Općinski sud ostaje u Ogulinu?

 

OGULIN, 26. ožujka – Pod predsjedanjem gradonačelnika Nikola Magdića, održana je 35. sjednica Gradskog poglavarstva Ogulina, uglavnom sazvana zbog novih detalja u poslovanju Poduzetničke zone Ogulin. Direktor zone Janko Lipošćak obrazložio je sva četiri prijedloga odluka, koji se odnose na rad Poduzetničke zone.


RODITELJI DJECE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU VLASTITIM RADOM DO SREDSTAVA, 26.03.2008.

Vrlo uspjela prodajna uskrsna izložba

 

OGULIN, 24. ožujka – Nakon što su prije nešto više od godinu dana osnovali svoju udrugu i nedavno dobili prostorije od Grada Ogulina, članovi Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom posljednja tri mjeseca imaju brojne aktivnosti i akcije. Počeli su se okupljati organiziravši radionice na kojima su izrađivali prigodne ukrase za božićne, a nedavno i za uskrsne blagdane, koje su tjedan dana uoči Uskrsa izložili u svojim prostorijama i ponudili građanima na prodaju.


IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE HDZ-a OGULINA, 16.03.2008.

Vučiću jednoglasno još jedan mandat

 

OGULIN, 16. ožujka – Uz nazočnost čak 145 od ukupno 168 delegata, održana je izborna skupština Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Ogulin koja je još jednom, na iduće četiri godine, potvrdila jednoglasno mandat predsjedniku dosadašnjem Ivanu Vučiću. Kao gosti, prvom izvještajnom dijelu skupštine bili su nazočni član predsjedništva HDZ-a i ministar Branko Vukelić, i tajnik županijske organizacije HDZ-a Ivan Krznarić.


10. IZVJEŠTAJNA KONVENCIJA GRADSKE ORGANIZACIJE SDP-a OGULIN, 09.03.2008.

Vuković: Srušiti HDZ-ovu komediju od vlasti

 

OGULIN, 07. ožujka – U Domu obrtnika održana je deseta izvještajna konvencija ogulinske Gradske organizacije SDP-a, kojoj su pored 50-ak članova prisustvovali predsjednik Županijske organizacije SDP-a Bruno Kurelić i tajnik Stjepan Mikulandrić. Konvenciju je otvorio i pozdravio nazočne predsjednik Ivan Vuković, koji je potom podnesao izvješće o radu u 2007. godini. Naglasio je da ova stranka u Ogulinu slavi 10. godišnjjicu rada, ali i napomenuo da su nakon 10 godina tamo gdje su bili i na početku, dakle i dalje su najjača opozicijska stranka od koje se očekuje mnogo.


21. SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG VIJEĆA, 09.03.2008.

Prihvaćena izvješća Policijske postaje, Poduzetničke zone, Javne vatrogasne psotrojbe i Gradskog poglavarstva

 

OGULIN, 7. ožujka – Veći dio sjednice Gradskog vijeća, održane pod predsjedanjem Jure Turkovića, protekao je u četiri izvješća. o stanju sigurnosti u 2007. godini govorio je zamjenik načelnika Policijske postaje Ogulin Željko Stipetić, o radu Poduzetničke zone Ogulin izvjestio je novi direktor Janko Lipošćak, o poslovanju Javne vatrogasne postrojbe Ogulin u prošloj godini članove poglavarstva upoznao je zapovjednik Marijan Kurelac, a gradonačelnik Ogulina podnesao je izvješće o radu poglavarstva u posljednjih šest mjeseci prošle godine.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr