OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


PREDSJEDNIK RH STJEPAN MESIĆ POSJETIO OGULIN, 29.02.2008.

 

 

Predsjednik Mesić zadivljen novim hotelom

 

OGULIN, 29. veljače – Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić u petak je bio u radnom posjetu na gradilištu hidroelektrane Lešće, gdje se upoznao u kojoj su fazi radovi na izgradnji nove hidroelektrane. Nakon obilaska gradilišta u Lešću, predsjednik Mesić posjetio je Ogulin gdje ga je dočekao gradonačelnik Nikola Magdić, te su zajedno sa suradnicima bili na ručku u hotelu „Frankopan“.


34. SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA OGULINA, 28.02.2008.

U OGULINU MANJE KRIMINALA U 2007. GODINI

 

OGULIN, 28. veljače – 34. sjednica ogulinskog Gradskog poglavarstva započela je sa tri zanimljiva izvješća: o stanju sigurnosti u 2007. godini govorio je načelnik Policijske postaje Ogulin Marinko Herman, o radu Poduzetničke zone Ogulin izvjestio je novi direktor Janko Lipošćak, a o poslovanju Javne vatrogasne postrojbe Ogulin u prošloj godini članove poglavarstva upoznao je zapovjednik Marijan Kurelac.


MLADA OGULINSKA SLIKARICA NATALI SALOPEK PREDSTAVILA SE SUGRAĐANIMA PRVOM IZLOŽBOM, 28.02.2008.

Natali otvorila „Vrata sna“

 

OGULIN, 24. veljače – Natali Salopek rođena je u Ogulinu 1974. godine, tu je završila osnovnu školu, a potom i srednju medicinsku u Zagrebu. Od 1993. godine aktivno se uključila u Domovinski rat kao pripadnica 143. ogulinske brigade HV-a, a tek nedavno, u rujnu prošle godine iskazala je izrazitu ljubav prema slikarstvu, uzevši boje u ruke.


ODRŽANI DANI HRVATSKOG SLAVUJA, ILME DE MURSKE, 28.02.2008.

 

 ILMA DE MURSKA PONOVNO U OGULINU

 

OGULIN, 25. veljače – Drugu godinu za redom Pučko otvoreno učilište je pod pokroviteljstvom Grada Ogulina i Ministarstva kulture organiziralo Dane hrvatskog slavuja, Ilme de Murske, posvećene velikoj opernoj umjetnici Emi Pukšec rođenoj prije 174 godine u Ogulinu.


LOVCI NAJMASOVNIJEG LOVAČKOG DRUŠTVA U ŽUPANIJI ODRŽALI DRUGI IZBOR NAJBOLJE LOVAČKE KOBASICE, 25.02.2008.

 

Mario Porubić ima najbolju lovačku kobasicu

 

OGULIN, 24. veljače – Lovačko društvo „Klek“, najmasovnije u Karlovačkoj županiji, durugu godinu za redom organiziralo je izbor najbolje lovačke kobasice.


SKUPŠTINA UDRUGE PRVE DRAGOVOLJNE POSTROJBE ZBORA NARODNE GARDE „KLEK“ OGULIN, 25.02.2008.

 

Prošla 2007. najplodnija godina

 

OGULIN, 24. veljače – Udruga Prve dragovoljne vojne postrojbe Zbora narodne garde „Klek“, koja okuplja pripadnike ove postrojbe osnovane u srpnju 1991. godine u Zagorju Ogulinskom, održala je redovnu godišnjus skupštinu na kojoj su se, pored članova, okupili i brojni gosti, među kojima su bili saborski zastupnik Ivan Vučić, gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić, načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević, te brojni sponzori i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.


TVRTKA VEMIL OTVORILA PRODAJNI CENTAR U BIVŠEM MARKETU, 22.02.2008.

 

Vrlo bogata i povoljna ponuda informatičke i elektro-opreme

 

OGULIN, 22. veljače – U četvrtak je na prvom i drugom katu bivšeg Marketa u centru Ogulina zagrebačka tvrtka Vemil otvorila prodajni centar, koji na 300 kvadrata u svojoj ponudi ima pored informatičke opreme, uredske opreme i potrošačke elektronike, još i kućanske aparate, bijelu tehniku i aparate za osobnu njegu.


U OGULIN STIGAO JOŠ JEDAN VELIKI TRGOVAČKI LANAC, 22.02.2008.

 

 

Tisuće kupaca u Billi na otvorenju

 

OGULIN, 21. veljače – Nakon Konzuma i Lidla, od četvrtka će Ogulinci imati još jedan veliki trgovački centar, u gotovo samom centru grada i Billa je otvorila svoj prodajni prostor.


GODIŠNJA SKUPŠTINA DOBROVOLJNOG VATROGASNOG DRUŠTVA ZAGORJE, 20.02.2008.

 

DVD Zagorje i dalje najmasovnije i s najboljim rezultatima

 

OGULIN,18. veljače – Dobrovoljno vatrogasno društvo održalo je redovnu godišnju skupštinu u svom vatrogasnom domu, koji je još jednom pokazao da je pretijesan i da se s nestrpljenjem očekuje dovršenje njegovog proširenja. Izvješće o radu podnesao je predsjednik Franjo Kolić:


PRVA IZBORNA SKUPŠTINA NAJMLAĐEG DVD-a U OGULINU, 20.02.2008.

 I Vinko Coce zapjevao u Ribarićima

 

OGULIN, 18. veljače – Dobrovoljno vatrogasno društvo Ribarići najmlađe je na širem području Grada Ogulina, osnovano je tek prije četiri godine, ali već se može pohvaliti odličnim radnim rezultatima. Ovog vikenda je u Domu Ribarići održana Izborna skupština ovog društva, koja je okupila preko dvije stotine članova i gostiju, među kojima su bili saborski zastupnik (i član!) Ivan Vučić, gradonačelnik Nikola Magdić, predstavnici DVD-ova Rakovica, Polača, Drežnik grad, Brinje, Grabrk te DVD-ova – članica Vatrogasne zajednice Grada Ogulina, no bili su tu još načelnik općine Kali, zapovjednik kanadera Damir Jurišić, VZ Grada Zadra i JVP Gračaca,te brojni drugi gosti.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr