OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


PREDIZBORNI SKUP HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE U OGULINU, 08.11.2007.

 

Sanader: Glasujte 25. studenog, da vas nebi boljela glava iduće 4 godine!

 

 

Ogulin, 6. studenog - Središnji predizborni skupovi HDZ-a za 7. izbornu jedinicu održani su 6. studenog u nekoliko gradova i općina Primorsko-goranske i Karlovačke županije. Među njima je i Ogulin. Na Trgu hrvatskih rodoljuba predstavljeni su svi  kandidati stranke u našoj izbornoj jedinici, a potom se nazočnima obratio predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i kandidat na listi za predstojeće izbore, Ivan Vučić.


PREDIZBORNI SKUP HRVATSKE NARODNE STRANKE U OGULINU, 08.11.2007.

 

Čačić: Nužan propuh koji će na ovim izborima otpuhati zalutale

 

 

OGULIN, 6. studenog – Na promidžbenoj turneji po Karlovačkoj županiji, izborni kandidati HNS-a na čelu sa Radimirom Čačićem svratio je i u Ogulin, gdje je održana tribina na kojoj su predstavljeni gotovo svi sa liste HNS-a iz sedme izborne jedinice na čelu sa Miljenkom Dorićem.


LOVCI OGULINSKOG KRAJA OBILJEŽILI SVOJ BLAGDAN, 05.11.2007.

Poslije mise, veselje lovaca za sv. Huberta !

 

OGULIN, 3. studenog – Blagdan svog zaštitnika, svetog Huberta, lovci iz nekoliko lovačkih društava obilježili su ove subote već tradicionalno.


OGULINSKI PRAVAŠI KRENULI U PREDIZBORNU KAMPANJU, 05.11.2007.

 

Druženje HSP-ovaca u novouređenim prostorijama


U OGULINU OBILJEŽEN DAN DOBROVOLJNIH DAROVATELJA KRVI, 29.10.2007.

Vrijedne nagrade jubilarnim darovateljima

 

OGULIN, 25. listopada – Već tradicionalno, gradonačelnik Ogulina organizirao je prijam povodom Dana dobrovoljnih darovatelja krvi, na kojem su pored vodstva Gradskog društva Crvenog križa bili nazočni junilarni darovatelji krvi sa 50 i 75 davanja ove dragocjene tekućine života.


OGULINSKI HSS ODRŽAO IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU, 24.10.2007.

 

Pankretić: Hitno spriječiti odumiranje sela...

 

OGULIN, 21. listopada – Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke održala je Izvještajnu skupštinu, kojoj su pored Ogulinaca, bili nazočni dopredsjednik HSS-a Božidar Pankretić, predsjednik županijske organizacije Ivan Banjavčić, te predsjednici organizacija iz Duge Rese (Ivan Bašić), Josipdola (Nevenko Belančić) i Plaškog (Marija Vučić).


SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA OGULINA, 24.10.2007.

Puni se Poduzetnička zona...

 

OGULIN, 17. listopada – Pod predsjedanjem gradonačelnika Nikole Magdića, održana je redovna sjednica ogulinskog Gradskog poglavarstva. Na početku sjednice usvojen je prijedlog smjernica za planiranje Proračuna za 2008. godinu, a potom predložen i nacrt gradskog proračuna, po kojem se planiraju prihodi od gotovo 60 milijuna kuna (točnije, 59,6 milijuna).


U OGULINU U ORGANIZACIJI SAVEZA KUHARA MEDITERANSKIH I EUROPSKIH REGIJA ODRŽAN „HRVATSKI GASTRONOMSKI DRAGULJ 2007“, 16.10.2007.

 

„Ogulinska gastro bajka“ u znaku ogulinskog zelja

 

OGULIN, 13. listopada – Novootvoreni ogulinski hotel „Frankopan“ sa četiri zvjezdice bio je u subotu poprište zanimljivog gastronomskog natjecanja i događanja: u organizaciji Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija, te uz suorganizaciju Turističke zajednice Grada Ogulina, tvrtke „Mam-Vin“ i USAID-a organizirana je gastro izložba „Ogulinska gastro bajka“, na kojoj je većina jela bila od poznatog Ogulinskog zelja.


PRIGODNA IZLOZBA PČELINJIH PROIZVODA U ORGANIZACIJI PČELARSKOG DRUŠTVA OGULIN, 16.10.2007.

Dani meda u Ogulinu

 

OGULIN, 12. listopada – Pčelarsko društvo „Ogulin“, koje je osnovano još 1990. godine, sa svojim brojnim članstvom sve je aktivnije, a brojne državne i međunarodne nagrade članova društva samo su još jedan dokaz o zdravoj prirodi i okolišu Ogulinskog kraja u kojem vrijedne pčele skupljaju i prave jedan od najljekovitijih proizvoda, med.


U CRNOGORSKOM TIVTU ODRŽANO 9. EUROPSKO PRVENSTVO MAŽORETKINJA, 13.10.2007.

ANA BEGANOVIĆ SREBRNA U TIVTU!

TIVAT, 09. listopada – Tijekom vikenda je u Tivtu održano deveto Europsko prvenstvo mažoretkinja, na kojem je sudjelovalo čak 54 sastava iz devet država (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Češka, Italija, Rumunjska, Srbija, Slovenija i Slovačka) sa preko tisuću mažoretkinja. Još jednom su veliku dominaciju pokazale mažoretkinje iz Hrvatske, koje su osvojile većinu medalja u 13 kategorija.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr