OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


7. GASTRO IZLOŽBA UGOSTITELJA KARLOVAČKE ŽUPANIJE, 02.06.2010.


Samo restoran „Gradina“ sa ogulinskog područja

      KARLOVAC, 13.svibnja  – Pod pokroviteljstvom županijske Turističke zajednice, Karlovačke županije i Grada Karlovca, u dvorištu Obrtničkog centra u Karlovcu održana je 7. Gastro izložba ugostitelja Karlovačke županije, na kojoj se predstavilo 16 izlagača iz županije, Hrvatske, pa čak i iz susjednih država, a sa ogulinskog područja predstavio se samo restoran „Gradina“ iz Josipdola, koji je dobio i priznanje za sudjelovanje na svih 7 dosadašnjih izložbi.

U GRADU OGULINU ODRŽANI IZBORI ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA, 17.05.2010.

Čelnik SDP-a glasovao za protivnika i izgubio pobjedu!

      OGULIN, 17.svibnja  – U nedjelju su održani izbori za članove Vijeća mjesnih odbora Grada Ogulina, odaziv birača bio je ispod očekivanja, tek oko 22 posto.

TJEDAN CRVENOG KRIŽA OBILJEŽAVA SE U OGULINU NIZOM AKTIVNOSTI, 17.05.2010.

Gradonačelniku poklonili antistresnu igračku!

      OGULIN, 14.svibnja  – Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin i ove godine nizom aktivnosti obilježava Tjedan Crvenog križa, a započeli su sa tradicionalnim oslikavanjem pločnika glavne ogulinske ulice, u kojoj su sudjelovali učenici Prve osnovne škole Ogulin  i ekipe mladeži Crvenog križa ogulinskih srednjih škola.

U OGULINU OBILJEŽEN DAN OSOBA S CEREBRALNOM PARALIZOM, 17.05.2010.

Velika ulaganja u Prvu osnovnu školu Ogulin

        OGULIN, 14.svibnja  – Karlovačka županija financirala je postavljanje dizala na stepeništu Prve osnovne škole Ogulin za invalidne osobe (u kolicima) u vrijednosti 150 tisuća kuna, te u dodatnu opremu još oko 30-ak tisuća kuna, a tijekom ove godine financirat će i izgradnju WC-a za invalidne učenike u vrijednosti 80 tisuća kuna, a još toliko platit će i Grad Ogulin.

TISKOVNA KONFERENCIJA OGULINSKOG SDP-a U SVEZI NAPLATE KOMUNALNE NAKNADE, 17.05.2010.

Zašto se nekima tolerira neplaćanje komunalne naknade?

       OGULIN, 12.svibnja  – Ogulinski SDP sazvao je tiskovnu konferenciju na kojoj je, osim predsjednika Ivana Vukovića, govorio i nezavisni vijećnik Željko Bokulić, a tema je bila naplata komunalne naknade u Gradu Ogulinu.

OGULINSKE MAŽORETKINJE NASTUPILE NA PRVENSTVU HRVATSKE, 17.05.2010.


U novim odorama – bolji rezultati

       OGULIN, 10.svibnja  – Ogulinske mažoretkinje Društva „Naša djeca“ Ogulin nastupile su na 14. Državnom prvenstvu koje je održano u Pisarovini i Klinča selu, a bilo je do sada najmasovnije, sa preko 50 formacija i neformacija mažoretkinja. Naše mažoretkinje nastupile su u novim odorama i čizmicama, a postigle su nešto bolje rezultate nego prošle godine.

U OGULINU POTPISAN UGOVOR O SUFINANCIRANJU SPAŠAVANJA TURISTA NA PROSTORIMA IZVAN GRADOVA IZMEĐU MINISTARSTVA TURIZMA I HGSS-a, 15.05.2010.


Sigurnost turista kao brand hrvatskog turizma

        OGULIN, 4. svibnja  – Ministar turizma Damir Bajs sa državnim tajnikom Željkom Lenardom jučer je posjetio Ogulin, kako bi potpisao Ugovor o sufinanciranju aktivnosti Programa unapređenja sigurnosti i zaštite i spašavanja turista na prostorima izvan gradova i javnih prometnica za 2010. između Ministarstva turizma i hrvatske gorske službe spašavanja.

FORUM MLADIH SDP-a OGULIN ORGANIZIRAO PRVOMAJSKU PROSLAVU U SVOM GRADU, 05.05.2010.


Biciklima „Oko jezera do fažola“

      OGULIN, 1. svibnja  – Obilježavanje i proslava Praznika rada u Ogulinu pomalo je već odumirala, zadnji puta je prije desetak godina Društvo „Naša djeca“ Ogulin organiziralo veliku proslavu 1. Maja u izletištu Kneja, a jedino su redoviti svih godina bili članovi Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin koji su budnicom ulicama Ogulina podsjetili građane na ovaj praznik.

PROMOCIJA NOVOG BROJA GODIŠNJAKA ŽUPE „SV. JURAJ“ IZ ZAGORJA OGULINSKOG, 26.04.2010.


 „Kolišće“ – potpuna kronika jednog malog mjesta

        OGULIN, 22.travnja  – Zagorje Ogulinsko jedan je od mjesnih odbora Grada Ogulina, u kojem je kao rijetko gdje zabilježena velika aktivnost mještana i udruga. A sve to posljednjih 11 godina skupljeno je i objavljeno u godišnjacima u izdanju župe „Sv. Juraj“ koji nose ime trga ispred župne crkve u Zagorju Ogulinskom, „Kolišće“.

IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE ANTIFAŠISTIČKIH BORACA I ANTIFAŠISTA GRADA OGULINA, 26.04.2010.


Milan Jančić novi predsjednik

       OGULIN,  22.travnja  – Nakon punih 9 godina, Paula Mišar nije više predsjednica Udruge antifašističkih boraca i antifašista Grada Ogulina, za novog predsjednika je na Izbornoj skupštini izabran Milan Jančić. Skupštini su nazočili, pored 30-ak članova i brojni gosti, među kojima su bili predstavnici antifašista iz primorsko goranske i Karlovačke županije te zamjenik gradonačelnika Ogulina Vladimir Kubelka, a izvješće o radu podnesla je dosadašnja predsjednica Paula Mišar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr