OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


GODIŠNJA SKUPŠTINA FRANKOPANSKE GARDE OGULIN, 19.03.2010.


Frankopanski gardisti – živa razglednica Grada Ogulina

       OGULIN, 14.ožujka  – Pod predsjedanjem Ivana Vučića, a uz nazočnost gradonačelnika Ogulina Nikole Magdića sa zamjenicima i drugih gostiju, u Domu obrtnika održana je redovna 6. Godišnja skupština Frankopanske garde Ogulin.NA BJELOLASICI JE ODRŽAN SKUP SVIH HRVATSKIH ŽUPANA VEZAN ZA REGIONALNI RAZVOJ HRVATSKE, 14.03.2010.


2,2 milijarde eura iz europskih fondova čeka Hrvatsku u 2012.godini!

      OGULIN, 12.ožujka  – Na inicijativu župana i predstavnika županija Panonske Hrvatske, u Hrvatskom olimpijskom centru Bjelolasica održan je sastanak u organizaciji Karlovačke županije, Hrvatske zajednice županija i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva.


6.SJEDNICA OGULINSKOG GRADSKOG VIJEĆA, 14.03.2010.

Zanimljiv Aktualni sat

       OGULIN 11.ožujka  – Šesta sjednica Gradskog vijeća Ogulina započela je polaganjem prisege novog vijećnika Nevena Vujnovića, nakon ostavke vijećnika SDSS-a Siniše Ljubojevića, koji je na nedavnim izborima za nacionalne manjine izabran za trećeg zamjenika gradonačelnika.


MEĐUNARODNI SAJAM OBRTNIŠTVA U MUNCHENU, 14.03.2010.


Ogulinski obrtnici u Munchenu

       Na Međunarodni sajam  obrtništva koji se  održao u Munchenu, ove je godine iz Karlovačke županije otputovalo četrdesetak obrtnika i njihovih gostiju. Među njima je bilo desetak  Ogulinaca, a osim dožupana Josipa Šafara i Ivana Banjavčića,  predsjednika i tajnika Obrtničke komore Karlovačke županije Ivana Podvorca i Vlade Jelkovca, s obrtnicima su boravili i ogulinski gradonačelnik Nikola Magdić i njegov zamjenik Tone Radočaj.IZ OPĆE BOLNICE OGULIN REAGIRALI NA NEISTINE MARINKA SALOPEKA, 09.03.2010.

Opća bolnica Ogulin nije kriva za Kristijanovu bolest!


     OGULIN, 9. ožujka  – Nakon teksta u našem listu objavljenog u ponedjeljak pod naslovom „Djetinjstvo preko noći postalo noćna mora“ o teškoj bolesti 10-godišnjeg Ogulinca Kristijana Salopeka, vrlo brzo reagirali su odgovorni iz Opće bolnice Ogulin. Podsjetimo, Kristijanov otac Marinko Salopek rekao je da je Kristijan dobio opasnu bakteriju za vrijeme operacije krajnika na Božić 2009.godine, nakon čega su mu bubrezi zatajili preko 60 posto i život mu je bio u smrtnoj opasnosti.

OGULINSKA HUMANOST JOŠ JEDNOM SE POKAZALA U PUNOM SVIJETLU, 03.03.2010.


Svi pomažu Kristijanu

OGULIN,  03.ožujka  – Desetgodišnji Kristijan Salopek imao je tu nesreću da prilikom operacije krajnika u ogulinskoj bolnici pokupi jednu opasnu bakteriju, koja mu je vrlo brzo preokrenula sretno djetinjstvo u pravu noćnu moru. Nedugo nakon operacije iza Božića, prvi simptomi zatajenja bubrega pokazali su svoju zlu ćud, a nalazi su pokazali da Kristijan istu večer mora hitno u bolnicu na zagrebačkom Rebru.

NOVA AKCIJA OGULINSKOG GSS-a, 26.02.2010.


Ogulinski spašavatelji spasili ozljeđenog jahača

OGULIN, 26.veljače  – U četvrtak poslijepodne članovi ogulinske stanice Gorske službe spašavanja dobili su dojavu o ozljeđenom jahaču u šumi pored Ogulina.


PREDSTAVLJENJE NOVOG PROGRAMA ZA FINANCIRANJE RADA UDRUGA, 26.02.2010.


Predavanje Centra za civilne inicijative


Ispred Centra za civilne inicijative - ured Karlovac, šaljem Vam obavijest sa zamolbom da nam pomognete oko objave informacije na Vašem portalu, ali i da nam osobnim kontaktima i poznanstvima pomognete u širenju informacije o predstavljanju programa E-misija.

 

Radi se o programu jačanja kapaciteta civilnog sektora (udruga građana), kojeg na području središnje Hrvatske provodi Centar za civilne inicijative (više u prilogu), a kojeg ćemo 26. veljače (petak) predstaviti u Gradskoj vijećnici u Ogulinu.

DJELATNICI TRGOVAČKOG PODUZEĆA „OGULIN“ ODRŽALI PROSVJED PROTIV SUSTANARA, 26.02.2010.


Bez grijanja –cijelu zimu

        OGULIN, 24.veljače  – 30-tak djelatnika Trgovačkog poduzeća „Ogulin“ jučer je održalo prosvjede ispred zgrade u ulici B. Frankopana br. 4, gdje imaju prodavaonicu tekstila. Razlog prosvjeda su neriješeni odnosi sa ostala dva suvlasnika zgrade, koji ne dozvoljavaju grijanje tog poslovnog prostora, pa se cijelu ovu zimu 5 djelatnica smrzava za vrijeme radnog vremena.

IZBORI ZA PREDSJEDNIKA ŽUPANIJSKE ORGANIZACIJE SDP-a, 26.02.2010.

 

Ivan Vuković uvjerljivi pobjednik

       OGULIN, 21.veljače  – Ogulinac Ivan Vuković, predsjednik ogulinskog SDP-a,  novi je predsjednik županijskog SDP-a.  Pobijedio je već u prvom krugu unutarstranačkih izbora, osvojivši 60 posto glasova i ostavivši iza sebe protukandidate Damira Mateljana i Peru Karmelića.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr