OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


IZBORNA SKUPŠTINA HRVATSKOG ČASNIČKOG ZBORA OGULIN, 26.02.2011.Novi predsjednik - Miko Kolić

 

            U nazočnosti 60-ak članova,  u petak, 17. veljače održana je 4. redovna izvještajna i 1. redovna izborna skupština  ogulinske podružnice Hrvatskog časničkog zbora.

 

 

            Prema riječima dosadašnjeg predsjednika Igora Majetića, rad udruge uglavnom  se bazirao na obilježavanju značajnih obljetnica i blagdana, a podsjetio je i na ostale, planirane ciljeve i zadatke, koje su nastojali realizirati.

            Nakon izvješća o poslovanju i financijskim rezultatima,  izabrano je novo vodstvo udruge. Za predsjednika je izabran Miko Kolić, dopredsjednik je  Ivan Paušić (Pajo), a tajnik Damir Kejžar. Članovi Izvršnog odbora Hrvatskog časničkog zbora od sada su, uz spomenutu trojicu, još i Miljenko Tuškanac, Ivica Božičević, Antun Mihaljević (Crnja), Boško Salopek, Milan Brkljačić i Dražen Cetinjanin. U Nadzornom su odboru Zvonko Vučić, Mladen Mihaljević i Ivica Sudarić, a u Sudu časti Ivica Kučinić, Stjepan Mikić i Milan Belančić.

            Na skupštini su uručene  zahvalnice  istaknutim članovima, ustanovama  i udrugama koje su dale potporu radu udruge, a skup su svojim dolaskom uveličali i pozvani gosti. Među njima su bili, i skup pozdravili,  zamjenik gradonačelnika Ogulina Vladimir Kubelka, načelnik općine Josipdol Zlatko Mihaljević, predstavnici Hrvatskog časničkog zbora iz Zagreba i Karlovačke županije, predstavnici HVIDR-e i Udruge 143. ogulinske  brigade. Tako  se na skupu moglo čuti da će se u Ogulinu i Karlovcu, 10. i 11. lipnja, održati središnji susret svih časnika Hrvatske vojske. (d-vukovic)

Ispiši novost / 1 Komentara

Napisao RULE @ 09.12.2011 16:10
pozdravljam sve iz udruge a naročito moga kolegu Tuškanca ,a i ovim putem vam želim saopćiti da su u Kamenici sa spomenika za branitelje ukrali su krunicu koju je poklonio i posvetio velečasni Zlatko Sudac,prijavljeno je policiji ali bi želio da se i vi malo pokrenete i zainteresirate za taj slučaj jer je to udarac za branitelje i napad na dostojanstvo Dom.rata.....unaprijed hvalaIme:
E-mail:
Smješko:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Napišite Ogulin:


| Odjavi me

 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr