OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


GODINJA IZVJEŠTAJNA KONVENCIJA OGULINSKOG SDP-a, 03.03.2011.

 

Vuković: Očekujemo pobjedu na idućim izborima

 

        Ogulin, 26.02.2011. - U ogulinskom Domu obrtnika, a u nazočnosti devedesetak članova,  održana je godišnja izvještajna konvencija SDP-a grada Ogulina, na kojoj je predsjednik Ivan Vuković oštro progovorio o  HDZ-ovoj  politici, posebno na lokalnoj razini.


         - Lokalna vlast nastavlja i dalje provoditi godinama uhodanu praksu nečinjenja. Čeka se da netko drugi riješi aktualne probleme rasta nezaposlenosti i pada proračunskih prihoda. Istovremeno, proračunska sredstva troše se na projekte koji nemaju nikakvu opravdanost, ni političku ni ekonomsku. Kako drugačije možemo nazvati lupanje milijuna kuna u Pučko otvoreno učilište, nego građenje spomenika lokalnim individuama. Nekoliko radnih mjesta je otvoreno zadnjih godinu dana, no svjedočili smo da je kriterij za dobivanje istih stranačka pripadnost, odnosno ako se želite zaposliti u gradskim poduzećima uvjet je da ste u dobrim odnosima s gradonačelnikom, ili još bolje sa županom - rekao je Ivan Vuković.

      Politika SDP-a je da se zajedno može više, zaključio je Vuković, istaknuvši da su  za predstojeće parlamentarne izbore postigli dogovore sa njima  sklonim političkim partnerima, te očekuju pobjedu.
       Nazočnima su se potom obratili i njihovi gosti, predsjednik GO SDP-a Karlovac Josip Benčić, načelnik Općine Vojnić i potpredsjednik ŽO SDP-a Karlovačke županije Branko Eremić,  te tajnik za članstvo SDP-a Stjepan Mikulandić,  a skup su uveličali i Željko Gračanin uime  SDP-a Josipdola i predsjednik SDP-a Plaški Pero Damjanović.
      Eremić i Benčić poželjeli su hrvatskoj Vladi na čelu s Jadrankom Kosor što brži odlazak s vlasti, dok je Mikulandrić u zatvorenom dijelu sjednice nazočnima prezentirao moguće  rezultate na parlamentarnim izborima, koje očekuju do kraja godine. Izrazili su i svoje zadovoljstvo brojem SDP-ovaca koji su se okupili u Obrtničkom domu, jer se po prvi put tražila stolica više. (dv)Ispiši novost / 0 KomentaraIme:
E-mail:
Smješko:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Napišite Ogulin:


| Odjavi me

 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr