OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


PROSLAVA DANA OPĆINE TOUNJ I ŽUPE „SV. IVAN KRSTITELJ“, 25.06.2009.

Održana prva, potom i svečana sjednica novog vijeća

 

TOUNJ, 24.lipnja – Općina Tounj, pod dirigentskom palicom novog načelnika Ivice Sopeka, proslavila je Dan općine i župe „Sv. Ivana Krstitelja“, no uvod u proslavu bila je prva sjednica novog općinskog vijeća, u kojem sada glavnu riječ vode nezavisni vijećnici sa Sopekove liste, dok je HDZ u oporbi.


KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE PLAŠKI, 18.06.2009.

 

Mara Šupica (SDSS) predsjednica, Miroslav Mačić (HDZ) dopredsjednik


KONSTITUIRANO NOVO OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE TOUNJ, 11.06.2009.

 

Ivica Sopek načelnik, Nikola Katić predsjednik vijeća

 

TOUNJ, 10.lipnja – Općina Tounj dobila je novu vlast, nakon pobjede Nezavisne liste Ivice Sopeka koji se tako ponovno vratio na čelo. Konstituirajuća sjednica održana je u srijedu, 10.lipnja koju je započeo predstojnik Ureda državne uprave u Karlovačkoj županiji Željko Spudić, a završio ju je novoizabrani predsjednik općinskog vijeća Nikola Katić.


KONSTITUIRANO NOVO OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE JOSIPDOL, 11.06.2009.

 

I dalje Mihaljević načelnik, Jandrlić predsjednik vijeća

 

Josipdol, 10.lipnja – Općina Josipdol dobila je novi sastav općinskog vijeća, ne previše drugačiji od prijašnjeg, a i na čelnim funkcijama nije bilo promjena: za predsjednika vijeća ponovno je izabran Zdravko Jandrlić, njegov će zamjenik i dalje biti Josip Duić, a pobjedu na izboru za načelnika općine već je u prvom krugu dobio dosadašnji, Zlatko Mihaljević.


ODRŽANA JE IZBORNA SKUPŠTINA LOVAČKOG DRUŠTVA „VEPAR“ IZ JOSIPDOLA, 07.05.2009.

 

Vinku Pavliću i peti mandat predsjednika

 

JOSIPDOL,  03.svibnja – U lovačkom domu na Viničici, u nedjelju je održana izborno-izvještajna skupština Lovačkog društva „Vepar“ iz Josipdola, uz nazočnost 46 od 69 članova.


ODRŽANA POSLJEDNJA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA TOUNJA, 30.03.2009.

 

NEPOMIRLJIVO DO KRAJA !

 

TOUNJ, 27.ožujka – Pod predsjedanjem Mirka Brletića, održana je posljednja sjednica vijeća Općine Tounj u ovom sazivu, a započela je Aktualnim satom. Jedino pitanje postavio je nezavisni Ivica Sopek, koji tvrdi da četiri godine moli zapisnike sa sjednica poglavarstva na koje po Zakonu ima pravo, na što mu je predsjednik odgovorio da su svi vijećnici dobili sve potrebne materijale i odluke poglavarstva, a Sopek i njegovi nezavisni vijećnici izabrani su u sve odbore, no odbili su sudjelovati u njihovom radu.


IZVANREDNA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA TOUNJ NIJE ODRŽANA, 08.12.2008.

 

Odbijen Sopekov dnevni red

 

TOUNJ, 2.prosinca – Nezavisni vijećnik Ivica Sopek u kratkom vremenu sazvao je još jednu izvanrednu sjednicu Općinskog vijeća općine Tounj, što mu po Statutu omogućuje trećina vijećnika (na njegovoj nezavisnoj listi ima četiri vijećnika


U ISTOM DANU ODRŽANE ČAK DVIJE SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA TOUNJA, 29.10.2008.

 

Odbijeni Sopekovi napadi

 

TOUNJ, 24.listopada – Vijeće Općine Tounj u istom danu je dvaput održalo sjednicu. Prva je bila redovna pod predsjednajem Mirka Brletića, na kojoj su se uglavnom donosili ključni akti za rad općine u 2009.godini, od plana Proračuna do svih ostalih potrebnih dokumenata, koji su većinom glasova usvojeni.

Odmah poslije redovne, održana je i izvanredna sjednica Općinskog vijeća koju su zatražila četvorica vijećnika s Nezavisne liste Ivice Sopeka.


ZAVRŠEN PROJEKT RAZMINIRANJA DIJELOVA OPĆINA JOSIPDOL I LASINJA, 23.10.2008.

 

Uklonjeno još 177 mina

 

JOSIPDOL, 17.listopada – U Općini Josipdol uklonjeno je još 177 mina (100 protuoklopnih i 77 protupješačkih) na području naselja Medvedi, a očišćeno je 550 tisuća kvadratnih metara poljoprivredne površine.


USPJEŠNO OTVORENJE LOVA LOVAČKOG DRUŠTVA „VEPAR“, 15.10.2008.

 

Na kraju –proradile i „vruće“ kazne!

 

JOSIPDOL, 11.listopada – Lovačko društvo „Vepar“ iz josipdola organiziralo je u subotu, 11.listopada otvorenje lova, na kojem su pore 40-ak članova, bili nazočni i gosti. Među njima bili su tajnik Lovačkog saveza Karlovačke županije Andrija Štalcer, Zvonimir Vnučec iz L.D. „Jazavac“ iz Jaškova, Ivan Markulin iz L.D. „Šljuka“ iz Lasinje, te načelnik općine Josipdol Zlatko Mihaljević.


1 2 3 4 5 6 7


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr