OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


ŽENSKA MLADEŽ DVD-a JOSIPDOL NAJBOLJA NA 9. DRŽAVNOM NATJECANJU VATROGASNE MLADEŽI HRVATSKE , 17.05.2010.


Prvakinje Hrvatske, mladež DVD-a Josipdol sa pobjedničkim peharom

Za nagradu – na Vatrogasnu olimpijadu!

      JOSIPDOL,  17.svibnja  – Ženska mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Josipdol od 12 do 16 godina postigla je izvanredan uspjeh na 9. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Hrvatske, koje je održano proteklog vikenda u Šibeniku. U konkurenciji 61 ekipe (po tri najbolje iz svih hrvatskih županija) josipdolske djevojčice pod vodstvom voditeljice odjeljenja Marijane Turkalj i zapovjednika Marinka Turkalja osvojile su prvo mjesto, te će iduće godine predstavljati Hrvatsku na Vatrogasnoj olimpijadi koja se održava u susjednoj Sloveniji.

      Unatoč teškim uvjetima, stalnoj kiši i rasvašenom terenu na šibenskom stadionu, male Josipdolčanke uspjele su skupiti jedan bod više od vršnjakinja iz Čakovca i svom DVD-u donijeti prvi naslov prvaka Hrvatske. Značajno je spomenuti da je većina djevojaka ovog odjeljenja mlađe od 16 godina, pa će i narednih godina moći postizati zapažene rezultate u istoj konkurenciji, kao što su ove godine već ostvarile pobjede na gradskom i županijskom natjecanju. U pobjedničkoj ekipi DVD-a Josipdol nastupile su Ivana i Anamarija Muhar, Vilma Kirasić, Ana Moguš, Anita Kolić, Josipa Gašparović, Danijela Miščević, Andreja Fumić, te Ivona i Ivana Keser.

     Pobjedničku ekipu dočekali su u nedjelju poslijepodne u Josipdolu presretni predsjednik DVD-a Josipdol Josip Bokulić sa svojim članovima, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Ogulina Franjo Kolić i Marijan Kurelac, te načelnik općine Josipdol Zlatko Mihaljević, te im čestitali na odličnom uspjehu. Franjo Kolić naglasio je da je to rezultat odličnog rada Vatrogasne zajednice Grada Ogulina, jer je svih šest ekipa mladeži ove zajednice osvojilo prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji na županijskom natjecanju. Na državnom natjecanju u Šibeniku nastupili su još ženska mladež DVD-a Zagorje i osvojila 22.mjesto, te DVD Ribarići (32.mjesto) od ukupno 61 odjeljenja, a kod muške mladeži DVD Ogulin osvojio je 17.mjesto, DVD Ribarići 21., a DVD Oštarije 43.mjesto od 63 muška odjeljenja na državnom prvenstvu. (dp)

Ispiši novost / 3 Komentara

Napisao josip @ 16.7.2010 14:02
čestitam cure smile smile smile smile laughing laughing tongue crying hura čak moja susjeda josipa gašparovič je tu naraslesu im cice

Napisao barbara @ 29.5.2010 22:14
Čestitam cure!!!! smile

Napisao tanja @ 18.5.2010 14:25
Nije im smetao mokar ni klizak teren jer ni nasa Luka nije nista bolja ,cure svaka vam cast u svemu,samo naprijed to vam od srca zeli jedna bivsa clanica DVD-a Josipdol, lijep pozdrav mojim Josipdolcankama smileIme:
E-mail:
Smješko:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Napišite Ogulin:


| Odjavi me

 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr