OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


U OGULINU ODRŽAN IZBOR ZA „KRALJICU SREDIŠNJE HRVATSKE“, 12.09.2010.


 Ogulinka Anja Bernarda Prva princeza!

     OGULIN,  10.rujna  – U sklopu proslave Dana Grada Ogulina, u Školskoj sportskoj dvorani u petak navečer održan je izbor za „Kraljicu Središnje Hrvatske“, u kojem se za tri najljepše natjecalo 17 sjevojaka iz nekoliko županija. Ovaj izbor organizirala je vlasnica Modne udruge „RS Fashion“ i poznata manekenka Senka Rupić u suradnji sa Ogulinskim listom i pod pokroviteljstvom Grada Ogulina, a kao glavni sponzori priključili su se Karlovačka županija, općine Josipdol i Plaški i Karlovačka banka, te više tvrtki iz Zagreba i Ogulina.

EPILOG TEATAR IZ ZAGREBA GOSTOVAO U OGULINU, 07.09.2010.

 „Zbrka“ u Ogulinu

     OGULIN, 05.rujna  – U nedjelju je u Školskoj sportskoj dvorani, u sklopu programa proslave Dana Grada Ogulina, nastupio Epilog teatar iz Zagreba sa komedijom „Zbrka“. Ovu komediju napisao je Eric Chappell, režirala Ivana Peroš, a u njoj su igrali glumci Slavko Juraga, Dora Polić, Dražen Bratulić, Matija Prskalo i Zvonimir Munivrana.
POGLEDAJTE FILM SA 4. MOTO SUSRETA NA KNEJI, 18.08.2010.Filmić o 4. Moto susretu Moto kluba "Vještice" održanom na Kneji od 13. do 15. kolovoza pogledajte na adresi:
MOTO SUSRET NA KNEJI

NA KNEJI ODRŽAN 4. MOTO SUSRET MOTO KLUBA „VJEŠTICE“, 16.08.2010.Preko 300 bikera pohodilo Ogulin i Kneju

     OGULIN,  15.kolovoza  – Moto klub „Vještice“ još jednom se iskazao odličnom organizacijom susreta bikera u sportsko rekreacijskom centru Kneja, na četvrti susret došlo je preko 300 bikera iz 46 klubova ne samo iz svih djelova Hrvatske, već i iz nekoliko zemalja, točnije iz Njemačke, Austrije, Italije, Češke, Slovenije i BiH.

ODRŽANA JOŠ JEDNA ZABAVNA ŠKOLA NOGOMETA, 16.08.2010.Oko 200 djece uživalo u igri i nogometu

     OGULIN,  13.kolovoza  – „Open Fun Football School“ humanitarni je projekt  kojeg je prije 10-ak godina pokrenuli Nogometni savezi Danske i Norveške u suradnji sa Europskom nogometnom federacijom (UEFA), a od 2003.godine s uspjehom se održava u više hrvatskih gradova, pa tako i u ogulinskom kraju. Ovaj korisni projekt podržavaju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Olimpijski odbor i Nogometni savez Republike Hrvatske, politički je neutralan i neprofitabilan, a održava se u 15 država koje nisu članice Europske unije, među njima i naše susjedne države (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Srbija i Crna Gora), te Gruzija, Armenija, Azerbajdžan, Ukrajina, Moldavija i države Bliskog istoka.

     Ove godine Zabavna škola nogometa započela je 9.kolovoza na nogometnom igralištu u Josipdolu, a na otvorenju Škole kao gosti bili su zamjenik gradonačelnika Ogulina Vladimir Kubelka, načelnik Josipdola Zlatko Mihaljević i zamjenik načelnika općine Plaški Damir Šalov.

VRLO ZAPAŽEN NASTUP KUD-a KLEK U POLJSKOJ, 07.08.2010.

KUD "KLEK" NAJBOLJI U KONKURENCIJI 30 DRUŠTAVA!

U OGULINU ODRŽANA 14. SMOTRA IZVORNOG FOLKLORA KARLOVAČKE ŽUPANIJE „IGRA KOLO“, 14.06.2010.


Preko 30 društava i 1000 folkloraša na smotri u  Ogulinu

      OGULIN, 8.lipnja  – U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, tijekom tri dana vikenda održana je 14. Smotra izvornog folklora Karlovačke županije, na kojoj je nastupilo preko 30 kulturno umjetničkih društava i 1000 folkloraša.

OGULINSKA MATURIJADA 2010., 18.05.2010.

Slavlje ogulinskih maturanata

        OGULIN, 18.svibnja  – Zlatnim godinama započela je norijada ogulinskih maturanata koju je maturantima generacije 2009-2010 organizirao drugu godinu za redom Grad Ogulin i Savjet mladih. Da stih pjesme “Sve je lako kad si mlad” doživi puninu u maturantskim godinama poznata je stvar, a da stvara osječaj ponosa i veselja dokazali su nam ogulinski maturanti na ovogodišnjoj norijadi.

ČETVRTI FESTIVAL DUHOVNE GLAZBE „TONKAFEST“ U OGULINU, 05.05.2010.

 

 

Dvostruka pobjeda Riječanke Maje Tadić

 

        OGULIN, 3.svibnja  – Ogulinska udruga „Oda prijateljstvu“, osnovana je 2006.godine s ciljem pomaganja teško oboljeloj djeci i mladima, a osnovali su je prijatelji prerano preminule Antonije Turković. Ova udruga posljednjih godina ističe se organizacijom humanitarnih akcija prikupljajući sredstva i pomažući mladim bolesnicima, a prije četiri godine pokrenula je i festival duhovne glazbe „Tonkafest“, jedini u Hrvatskoj natjecateljskog karaktera.


VRLO USPJEŠNI HUMANITARNI KONCERTI UDRUGE „ODA PRIJATELJSTVU“, 26.04.2010.


 „Prijatelji pod Klekom“ skupili 84 tisuće kuna bolesnim prijateljima!

        OGULIN, 24.travnja  – Udruga „Oda prijateljstvu“ još jednom se iskazala svojom humanom djelatnošću: uz veliku i nesebičnu pomoć Dalibora Sinića, članovi ove udruge organizirali su ovog vikenda dva velika koncerta na kojima su ulaznicama, tombolom i sponzorima uspjeli skupiti čak 84 tisuće kuna za dvojicu bolesnih mladih prijatelja i tako im pomoći u daljnjem liječenju.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr