OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


4. REGIONALNO PRVENSTVO ZAPADNE I JUŽNE HRVATSKE U MAŽORET PLESU, 30.03.2010. Rovinjske mažoretkinje najuspješnije

        OGULIN, 22.ožujka  –U organizaciji Hrvatskog mažoret plesa i Društva „Naša djeca“ Ogulin, u ogulinskoj sportskoj dvorani održano je 4. Regionalno prvenstvo južne i zapadne Hrvatske u mažoret plesu, na kojem su nastupile mažoretkinje iz desetak gradova ovog dijela Hrvatske.

DND OGULIN ORGANIZIRAO JOŠ JEDNU USPJEŠNU „VEČER MAŽORET PLESA“, 14.03.2010.


Tihomir Bendelja oduševio punu dvoranu!

      OGULIN,  13.ožujka  – Društvo „Naša djeca“ Ogulin nastavlja sa brojnim aktivnostima, a u subotu navečer odlično je organizirana tradicionalna „Večer mažoret plesa“. Početak večeri započeo je mimohodom na čelu sa puhačkim orkestrom DVD-a Ogulin, iza kojeg su slijedile sve ekipe Ogulinskih mažoretkinja DND-a Ogulin, mažoretkinje iz Oroslavlja, plesna skupina Učeničkog doma Ogulin, dječji zbor Klinci Ogulinci, a posebno burno pozdravljen je pobjednik prvog hrvatskog Supertalenta, twirling majstor Tihomir Bendelja.

U OŠTARIJSKOM „STAROM MOSTU“ ODRŽANA 2. ŽUPANIJSKA KOBASIJADA, 14.03.2010.


Najbolja kobasica u Željka Rendulića!

      OGULIN, 14.ožujka  – U organizaciji caffe bara „Stari most“ u Oštarijama, te Karlovačkog udruženja obrtnika i Ceha ugostitelja Karlovačke županije, održana je druga županijska kobasijada na kojoj se natjecalo čak 17 majstora kobasičara.

OPTUŽNICA LINEM MARTINU, Oštarije 2010., 16.02.2010.


DJEČJI MASKENBAL DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ OGULIN OKUPIO PREKO 400 MALIH MASKI, 16.02.2010.


Mali Imbro opet istjeran iz dvorane!

       OGULIN, 14.veljače  – Društvo „Naša djeca“ Ogulin nastavilo je lijepu tradiciju organiziranja Dječjeg maskenbala, na žalost, jedinog posljednjih desetak godina, nesamo za male, već i odrasle. Po prvi puta upriličena je i maskirana povorka centrom grada, od Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić do sportske dvorane, a unatoč prohladnom vremenu, skupine malih maškara razveselile su svojom pojavom i pjesmom hrabre malobrojne građane koji su ih došli ispratiti.

TRADICIONALNI KONCERT KUD-a „SV. JURAJ“ IZ ZAGORJA OGULINSKOG POVODOM VALENTINOVA, 16.02.2010.


 „Evo mene među cure dvije...“

      OGULIN,  13.veljače  – Kulturno umjetničko društvo „Sv. Juraj“ iz Zagorja Ogulinskog i ove godine nastavilo je lijepu tradiciju organiziranja cjelovečernjeg koncerta povodom Dana zabubljenjih, Valentinova. Koncert je održan u prepunoj sportskoj dvorani u Ogulinu, pred više od 500 gledatelja, a pored svih sekcija KUD-a „Sv. Juraj“, kao gosti su još nastupili KUD-ovi „Stari grad“ iz Lukavca kod Velike Gorice i „Vinčica“ iz Belajskih Poljica.

TRADICIONALNI PLANINARSKI DOČEK NOVE GODINE NA KLEKU, 19.01.2010.

Preko 200 planinara na Kleku

OGULIN, 3.siječnja  – Unatoč 30 do 50 cm snijega, preko dvije stotine planinara ne samo iz Ogulina, već i iz Rijeke, Zagreba i drugih gradova Hrvatske, okupilo se u sunčanu nedjelju na Kleku, kolijevci hrvatskog planinarstva, kako bi proslavilo Novu godinu.


SNJEŽNE RADOSTI U DJEČJEM VRTIĆU „BISTRAC“, 16.12.2009.


Djecu obradovao Snješko!

OGULIN, 16.prosinca  – Mališani Dječjeg vrtića „Bistrac“ nemalo su se iznenadili, ali zato vrlo obradovali, kada su u srtijedu, za vrijeme odmora, izašli u svoje dvorište.

ADVENT U OGULINU 2009., 16.12.2009.


Otvorena adventska izložba „Anđele čuvaru mili“

OGULIN, 12. prosinca  – U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Ogulinu u subotu 12. prosinca 2009. u atriju Hotela Frankopan održano je svečano otvaranje izložbe anđela pod nazivom „Anđele čuvaru mili“ uz nastup domaćih i talijanskih zborskih umjetnika. 

SVETI NIKOLA RAZVESELIO DJECU OVOG VIKENDA, 15.12.2009.


Djeci puno poklona, a nekima i – šiba!

OGULIN, 07.prosinca  – Sveti Nikola imao je puno posla protekli tjedan, na radost djece, radio je i prekovremeno. Još tijekom tjedna Sveti Nikola obišao je većinu osnovnih škola i obradovao poklonima mališane, a preko vikenda posebno je bio aktivan.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr