OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


ODLIČNA PRVA VEČER UOČI DANAŠNJE UTRKE EURO KUPA NA RASTOKAMA U SLUNJU, 18.04.2009.

NOĆNA RASTRAFT LUDNICA UZ LET 3 !

 

Slunj, 17.travnja -  Stara hala nekadašnje tvornice televizora RIZ u Slunju napokon je, po prvi put od privatizacije, oživjela u petak navečer, i to u najboljem smislu. Uoči današnje utrke Europskog kupa u raftingu na Rastokama, u toj tvornici održana je prva glazbena večer na kojoj je oko tisuću mladih mogla na dva stagea uživati u odličnoj glazbi.


DVA NOVA FILMIĆA ZA VAS !!!!!, 01.04.2009.

 

CARIOCE PO OGULINSKI

Isprike Kristini na veeelikom zakašnjenju, ali eto, nikad nije kasno da upoznamo raspjevanu ogulinsku mladost. Ovaj festival održan je u caffe baru Play Off 22.prosinca 2008. godine. Pogledajte ga na naslovnici (dolje desno) ili u rubrici „Video album“.

 

ILMA de MURSKA

Kratki video zapis sa obilježavanja 125.godišnjice rođenja slavne operne dive rođene u Ogulinu, Eme Pukšec, odnosno Ilme de Murske. Koncert je održan u Pučkom učilištu 22.veljače 2009.godine. Filmić se nalazi u rubrici „Video album“


PROLAZEĆI KROZ OGULIN, SEMIR OSMANAGIĆ UOČIO JOŠ JEDNU MOGUĆU PIRAMIDU, 01.04.2009.

I Ogulin ima „Bosansku piramidu“!

Prolazeći prije nekoliko dana automobilom kroz Ogulin, točnije kroz Ogulinski Hreljin, pronalazač Bosanskih piramida u Visokom Semir Osmanagić, pogledavši prema Kleku, u jednom trenutku sledio se i na „mrtvo“ zakočio: ugledao je još jednu moguću piramidu!


U OGULINU JE ODRŽANO 3. REGIONALNO PRVENSTVO MAŽORET TIMOVA ZAPADNE I JUŽNE HRVATSKE, 30.03.2009.

 

Na redu državno prvenstvo u Jastrebarskom

 

OGULIN, 28.ožujka – U organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i Društva „Naša djeca“ Ogulin u subotu je u ogulinskoj sportskoj dvorani održano 3. Regionalno prvenstvo mažoret timova zapadne i južne Hrvatske, na kojem je nastupilo 14 mažoret timova iz 6 gradova u 3 kategorije. Na žalost, zbog duljine puta i neobaveznog nastupa, nisu došle ekipe mažoretkinja iz Zadra, Pakoštana, Gospića i sa otoka Kalija, no svejedno ovo natjecanje na kojem je nastupilo preko 250 djevojčica i djevojaka u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji oduševilo je popunjene tribine ogulinske dvorane.

 

 


OGULINSKO DRUŠTVO „NAŠA DJECA“ ORGANIZIRALO JOŠ JEDNU USPJEŠNU VEČER MAŽORET PLESA, 10.03.2009.

 

Trenerice mažoretkinja podnesle ostavke?

 

OGULIN, 8.ožujka – U organizaciji Društva „Naša djeca“ Ogulin, u sportskoj dvorani pred oko 400-tinjak gledatelja održana je tradicionalna „Večer mažoret plesa“, na kojem su, pored domaćih, Ogulinskih mažoretkinja, još nastupile i mažoretkinje iz Klinča Sela, uz glazbenu pratnju Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin.


U NEDOSTATKU PRAVIH OGULINSKIH, MOGU PROĆI I MANJE, MEĐUOBITELJSKE MAČKARE, 25.02.2009.

 

IMBRO OSUĐEN I SPALJEN I U ŽEGARU!

 

OGULIN, 24.veljače – Već smo navikli da cijeli gradovi (kao u neka veselija vremena i Ogulin), općine, pa i sela i udruge organiziraju maskirne povorke i Maškare, a evo, doživjeli smo da je za nešto takvo dovoljno i nekoliko složnih obitelji.


U OGULINU OBILJEŽENA 175. GODIŠNJICA ROĐENJA HRVATSKOJ SLAVUJA, 24.02.2009.

 

Večer u znaku Ilme de Murske

 

OGULIN, 22.veljače – U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, u maloj dvorani učilišta prigodnim koncertom obilježena je 175. Obljetnica rođenja hrvatskog slavuja, svjetski poznate operne dive, Ilme de Murske.


TRADICIONALNE MAČKARE I OVE GODINE OKUPIRALE OŠTARIJE, 24.02.2009.

 

Lini Martin opet otišao u dim izmed mosti!

 

Oštarije, 23.veljače – U nedjelju je već po dugogodišnjoj tradiciji, opet nastradao glavni krivac jednogodišnjih nevolja i neprilika u općini Josipdol. Lini Martin opet je uhvaćen, pa obješen, pa optužen, osuđen i na kraju – kažnjen spaljivanjem „med mosti“ u Oštarijama.


JOŠ JEDNA VRLO USPJEŠNA AKCIJA DRUŠTVA „NAŠA DJECA“, 24.02.2009.

Preko 400 maski na Dječjem maskenbalu!

 

OGULIN, 23.veljače – Popularni i tradicionalni „Dječji maskenbal“ u organizaciji Društva „Naša djeca“ Ogulin održane u nedjelju u Sportskoj dvorani, iz godine u godinu su sve posjećenije i veće, pa je tako bilo i ovog puta. Prema riječima predsjednice DND-a Ogulin, prodano je 420 karata za roditelje i odrasle, što znači da su tribine bile prepune, a na parketu je bilo preko 400 malih maski, također sve krcato!


NOVA USPJEŠNA AKCIJA DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ OGULIN, 19.02.2009.

 „Party za ekipu“ – pun pogodak!

 

OGULIN, 15.veljače – Društvo „Naša djeca“ Ogulin sa brojnim aktivnostima u još brojnijim sekcijama okuplja veliki broj ogulinske djece i mladeži, o ovog vikenda pokrenuli su još jednu hvale vrijednu akciju.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr