OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


U NEDJELJU SVEČANO OTVOREN „ADVENT U OGULINU 2008“, 02.12.2008.

 Cijeli prosinac u ozračju Adventa

 

OGULIN, 1.prosinca  – Prema kršćanskoj predaji, Advent ili Došašće je razdoblje pripreme vjernika za jedan od najvećih kršćanskih blagdana, Božić. Advent započinje nedjeljom nakon blagdana Svete Katarine, traje četiri tjedna i završava na Badnjak. No, pored vjerskih događanja, i ovog prosinca Advent će biti obilježen i brojnim kulturnim manifestacijama, jer je Pučko otvoreno učilište drugu godinu za redom organiziralo „Advent u Ogulinu“.

 


"LIJEPOM NAŠOM" U PREPUNOJ OGULINSKOJ SPORTSKOJ DVORANI, 30.11.2008.

Spektakl "Lijepom našom" u Ogulinu


MARTINJE IZGLEDA NE ZANIMA VIŠE NIKOG U OGULINU?, 10.11.2008.

Zbogom Martinju?

 

OGULIN, 9.studenog – Vinogradarstvo i vinarstvo nije toliko razvijeno na širem ogulinskom području, ali zato imamo puno ljubitelja vina, bolje reći – vinopija. Posljednjih desetak godina uobičajila se i proslava Martinja, neki restorani znali su dobro popunjeni organizirati dobre vinske fešte, koje su obično potrajale do ranih jutarnjih sati. I ovog vikenda bilo je nekoliko najava proslava Martinja, ali...


„NOĆ VJEŠTICA“ PROSLAVLJENA NA ŠIREM OGULINSKOM PODRUČJU, 03.11.2008.

Bikeri doveli vješticu – striptizetu!

 

OGULIN, 01.studenog – Posljednji dan, bolje reći noć u listopadu iskorištena je na više mjesta za dobru zabavu na „noći vještica“. Više ugostiteljskih objekata organiziralo je ovu zabavu, no izgleda da se najbolje zabavljalo u Vatrogasnom domu Oštarije, gdje su „Noć vještica“ organizirali članovi Moto kluba „Vještice“. No, po tradiciji, ogulinski bikeri su u petak navratili u ogulinsku bolnicu gdje su dobrovoljno dali krv.


U OGULINU ODRŽANA 12. SMOTRA IZVORNOG FOLKLORA KARLOVAČKE ŽUPANIJE „IGRA KOLO“, 09.06.2008.

 

Plesalo 1000 folkloraša iz 32 društva !

 

OGULIN, 09. lipnja – Pučko otvoreno učilište Ogulin još jednom je uspješno, unatoč (ne)vremenskim prilikama, organiziralo smotru izvornog folklora Karlovačke županije, dvanaestu po redu.


PROLJETNI PIKNIK OGULINSKOG ODSJEKA HRVATSKE BRATSKE ZAJEDNICE, 29.05.2008.


(Povećaj fotografiju ....)

 

Cjelodnevno druženje uz igre i zabavu

 

OGULIN, 25. svibnja – Odsjek Hrvatske bratske zajednice „Frankopan“ 2001 nastavio je dugogodišnju tradiciju u organizaciji godišnjih piknika, a u sunčanu nedjelju je kod lovačke kuće na Šmitovom jezeru održan onaj prvi u godini, proljetni.


MLADI BIOLOZI OSNOVNE ŠKOLE JOSIPDOL OPET NAJBOLJI NA DRŽAVNOM NATJECANJU, 19.05.2008.

 

Novi uspjeh učenika učiteljice Biserke Čurčije

 

JOSIPDOL, 16. svibnja – U petak je načelnik Općine Josipdol Zlatko Mihaljević zajedno za zamjenicom Ružom Neralić organizirao prijam za dva učenika Osnovne škole Josipdol, Dalibora Rendulića iz 7. razreda i Valentina Poljaka iz 8. razreda, te njihovu učiteljicu, mentoricu Biserku Čurčiju, a povodom njihovog odličnog rezultata na državnom natjecanju iz biologije. Ovo natjecanje održano je u Podgori kod Makarske, a Dalibor i Valentino, nakon što su bili najbolji na županijskom natjecanju, i ovdje pokazali da su najbolji biolozi među osnovcima.


NOVI USPJEH OGULINSKE MAŽORETKINJE ANE BEGANOVIĆ, 12.05.2008.

 

Ana – najbolja mažoretkinja Hrvatske!

 

OGULIN, 13. svibnja – Bivša juniorska prvakinja i viceprvakinja Hrvatske, članica Ogulinskih mažoretkinja DND-a Ogulin Ana Beganović još jednom je dokazala da je posljednjih godina najbolja mažoretkinja Hrvatske. Na upravo završenom prvenstvu Hrvatske u mažoret plesu, održanom u Biogradu na moru, Ana je po prvi puta nastupila u najjačoj, seniorskoj konkurenciji i uvjerljivo osvojila prvo mjesto!


NOVA HUMANITARNA AKCIJA MLADEŽI HDZ-a OGULINA, 12.05.2008.

Uspješna akcija „Novi život se rađa“ uz Slavonske lole

 

OGULIN, 12. svibnja – Gradski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice, na čelu s agilnom predsjednicom Blankom Poljak, još je jednom organizirala uspješnu humanitarnu akciju, čiji će se kompletan prihod donirati odjelu rodilišta Opće bolnice Ogulin za popravak skupocjenog i neophodnog uređaja – kardiotokografa.


NEVJEROJATAN PROPUST UPRAVE ŽENSKOG KUGLAČKOG KLUBA OGULIN, 01.04.2008.

 

Kuglačice Ogulina diskvalificirane i ne idu u Prvu ligu!

 

Nakon što su se mukotrpno kroz kvalifikacije uspjele probiti u Prvu hrvatsku ligu, kuglačice Ogulina ipak neće u njoj i zaigrati zbog nevjerojatnog propusta uprave kluba.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr