OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


POZNATI BEOGRADSKI ROCKER ODRŽAO U KARLOVCU „KONCERT ZA LJUBAV“, 16.02.2011.


BAJAGA NAPUNIO KARLOVAČKU DVORANU

Karlovac, 12.veljače 2011. - Povodom Dana zaljubljenih, Valentinova, tvrtka Creostar organizirala je u karlovačkoj sportskoj dvorani concert poznatog starog srpskog rockera Bajage I njegovih Instruktora. Na koncertu se okupilo oko 3.000 njegovih ljubitelja, a kao predgrupa Bajagi nastupila je karlovačka grupa The Chocolate Nipples.    

         Bajaga je koncert otvorio pjesmom “Grad”, koja je primljena možda pomalo rezervirano, no potom su već uz prve taktove hita “Verujem – ne verujem” na noge ustali i gledatelji na tribinama i započela je odlična atmosfera koja je potrajala tijekom cijelog koncerta, uz gotovo euforično dočekane hitove “Tišina” i “Godine prolaze”. Kako je i najavio, Bajaga je znatno veći dio koncerta posvetio starijim pjesmama, dobro poznatim svim generacijama, uz tek povremene “izlete” na novije albume, slabije poznate hrvatskoj publici. Zadovoljna publika pozvala je Bajagu i Instruktore i na “bis”, a koncert je završen uz prigodnu poruku, pjesmom “Samo nam je ljubav potrebna”, koja na kraju prelazi u poznati Beatles hit “All you need is love”.

      Treba napomenuti i da je Bajaga na ovom koncertu imao i zanimljivu pratnju - 33-godišnju Ivanku iz Plaškog inače osobu u invalidskim kolicima. Darovao joj je DVD player, ali i cijelu diskografiju Bajage i Instruktora te knjigu o bendu s potpisima svih članova. O ovoj akciji je rekao:

      - Bila je to odlična ideja organizatora, Ivanka je jako slatka i drago mi je da je bila s nama večeras. Mislim da ljudi u ovim našim teškim vremenima trebamo voditi računa o ljudima s posebnim potrebama, treba nekad pomisliti i na njih, ne treba to biti mnogo, ali svatko ponešto i bit će to velika stvar. (dp)


Više fotki i filmova možete vidjeti na:
Koncert u Karlovcu - Bajaga
i
Film - Bajaga u Karlovcu

Ispiši novost / 0 KomentaraIme:
E-mail:
Smješko:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Napišite Ogulin:


| Odjavi me

 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr