OGULINSKI LIST - klik za početak
Postavi kao početnu stranicu! Dodaj nas pod Favorites stranice!

Povoljno se reklamirajte!

Povoljno se reklamirajte!

 


TRADICIONALNI DJEČJI MASKENBAL DND-a OGULIN, 03.03.2011.Maleni čuvaju ogulinsku tradiciju Mačkara

 

        Ogulin, 28.02.2011. – Društvo „Naša djeca“ Ogulin nastavilo je lijepu tradiciju organiziranja Malih mačkara, koje su se u nedjelju održale po jubilarni, 25.put, upravo toliko koliko ovo društvo i djeluje. I dok se organizacije pravih, ogulinskih Mačkara nema tko prihvatiti, DND Ogulin na čelu s predsjednicom Ljiljanom Kaurić ponovno je napravilo pravu maškaranu feštu za najmlađe.       Povorku sa više stotina malih mačkara poveo je kroz centar grada veliki meštar, a pljeskom su ih uz put pratili brojni građani. Svi su se potom okupili u ogulinskoj sportskoj dvorani, roditelji na prepunim tribinama, a djeca pod maskama na parketu. Počelo je mimohodom kojeg su predvodili Carmen (Ljiljana Kaurić) i gradonačelnik Nikola Magdić, a potom iza njih redom coprnjaci (Puhački orkestar DVD-a Ogulin), svi timovi Ogulinskih mažoretkinja, djeca iz Dječjih vrtića Josipdol i Bistrac, biciklisti iz kluba «Babaroga», članovi udruge «Radost», i djeca s veselim maskama.

        Gradonačelnik Nikola Magdić velikom meštru predao je ključeve grada  i najmlađima predao vladanje gradom. Meštar maskenbala pročitao je optužnicu malom Imbri, dežurnom krivcu za sve loše što su djeca učinila proteklu godinu, proglasio ga krivim te ga kaznio tjeranjem iz dvorane.
       U nastavku su djeca nazočnima pokazala svoje plesno umijeće i raskošne kostime, zabavivši se uz dječje hitove i vesele animatore. Organizatori su za najmlađe i ove godine pripremili slatke krafne i bombone, a tradicija dječjeg maskenbala nastavit će se, kako je obećano, i sljedeće godine. (dp)Puno više fotki pogledajte na:

MALE MAČKARE 2011

Ispiši novost / 0 KomentaraIme:
E-mail:
Smješko:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Napišite Ogulin:


| Odjavi me

 

 
Pogled sa Kule
Pogled sa Frankopanske Kule


Ako to još nisi, postani
Og list na facebooku
prijatelj Og lista na Facebooku


Hotel Frankopan
Više >>
hotel-frankopan.hr


Slušajte
RADIO-OG
UŽIVO


U prodaji
novi broj

Novi broj!
25. VII. 2012.

U ovom broju su fotke svih maturanata i foto-album norijade


 
Leteća koza


 
GAZDE - JADRAN 
Ski klub Ogulin -himnaSve filmove iz produkcije Og-lista možete vidjeti na:
OG-LIST FILMOVI

 

 

 

 © 2005. Ogulinski list - Dante d.o.o. Sva prava zadržana. Web izrada, dizajn i održavanje: InfoStudio.hr